Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a fészbukon...

Mit gondoltok a fészbukon fotóikkal dicsekedő emberekről?

Figyelt kérdés
Aki 50-60 képet feltesz a gyerekéről, folyamatosan tudósít, hogy most ekkora, akkora, már ennyit hízott, kiőtt a foga, a haja, stb. Csak nekem irritáló ez, hogy valaki az intim, családi fotóit a nagyvilág elég tálalja? Mi hajtja az ilyen embereket, akik ennyire a külsőségeknek, a mutogatásnak élnek?
2011. nov. 16. 16:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a fajtát a második ötven fotós megnyilvánulása után tiltom le a fenébe.

Nem érdekel, hogy Rezsőke hány millimétert nőtt két nap alatt.

És egyre csak gyűlnek az ilyenek.

2011. nov. 16. 17:01
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:01

nagyon megijedtem kedves kérdező:D

2011. nov. 16. 17:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
kérdezö, én tudok jobbat. Amikor Kiss Petike anyukája UGYANAZT az 5 képet osztja Petikéröl NAPONTA :D
2011. nov. 16. 17:04
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tartom furának, amikor valaki CSAK a gyerekéről rak fel képeket, magáról vagy másokról soha, még a profilképe is babafotó. Nekem ilyen "ismerőseim" is vannak. És ők jelöltek be engem.
2011. nov. 16. 17:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát használd bátrabban a "hide all by" funkciót...

Ha tudná 1-2 ismerősöm, hogy letiltogattam őket az idióta alkalmazásaik meg videó és fotó özönjük miatt, lehet szóba se állnának velem.

Lehet gonoszság, de én annak sem örülök, hogy a saját apukám kitapétázta a babám fotóival az adatlapját. Mentségére szóljon, neki már tényleg nem sok más öröme van és rettentő büszke :).

Mondom ezt úgy, hogy nekem is van egy babás albumom, de úgy beállítva, hogy ne köpje a hírfolyamba, ha újat teszek fel...

Amúgy meg az a tapasztalatom, hogy az ilyen csajok más téren is rohadt idegesítőek, van "szerencsém" ismerni néhányat :))) mert vmit nagyon kompenzálni akarnak, ahogy már utaltak rá korábbi válaszok is.

2011. nov. 16. 17:09
 16/26 anonim ***** válasza:
68%

Én minden hónapban teszek ki 2-3 érdekesebb képet lányomról, s most tényleg, felteszem a kérdést, hogy mégis miért...? Igazából nem tudok választ adni rá, belátom őszintén... értelme nem sok van.

Talán mert büszke vagyok a gyermekemre... - És valahol magamra is, hisz nehéz körülmények közt vállaltam el, s jól esik megmutatni a világnak, hogy hiába a sok rosszindulat, jól vagyunk, megvagyunk, élünk és virulunk! Meg aztán van néhány különleges képe, amelyiknek van valami kisugárzása... Átad valamilyen érzést... S hátha más is érez valamit mikor meglátja... Olyasmit, hogy melegedik a lelke, szive... furcsa elmagyarázni... Különös, nem tudom hogyan magyarázzam meg.

Meg aztán vannak barátnők, akikkel nem találkoztam mióta megszületett a babám, (távolság miatt, nem, mert hanyagolom őket), s jól esik hírt adni magunkról.

Bár nem teszem minden nap, vagy minden héten, de én szoktam frissíteni a gyerekem fotóalbumját.

Magamról nem sok képet teszek ki, s nem, mert nem lehetek büszke magamra, vagy mert csúnya vagyok, vagy mittudomén... Ritka az a képem, amelyiknek van mondanivalója.

Szóval én igenis teszek képeket a gyerekemről, de persze a jó izlés határain belül. (Amúgy lassan egy éves, 50 kép van róla.)

2011. nov. 16. 17:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Ismét a #12 vagyok.

Azt még elfelejtettem: Azok is kizárásra kerülnek a hírfolyamból, akik napi 8-10 fotót osztanak meg a "Cejelmemmel :) <3" albumban, hogy ők most pizzát esznek, a metrón utaznak, egymás alsóneműjét stírölik, ágyban fekszenek, satubbi.

:)

2011. nov. 16. 17:27
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb szülő pont nem akkor büszke, amikor kéne.

Van fenn ezer kép, hogy a gyerek hogy okádja szét magát, amikor minden gyerek megcsinálta ezt. Nincs miért büszkének lenni rá. Ja, csak azért, mert "van"? Akkor nem magára büszke, hogy nini, mit csináltam. Megint csak, gyereket bárki tud szülni.

De nagyobbacska gyerekekről én még nem láttam képet, hogy "Zsuzsi első lett a matekversenyen", stb. Pedig ez tényleg érdekes és kommentelhető dolog. És erre tényleg joggal büszke.

És egyébként még a facebook előtt is lehetett e-mailben több embernek fotót küldeni, úgyhogy ez hülyeség, hogy a barátnőknek megy az egész.

2011. nov. 16. 17:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs bajom azzal aki a gyerekéről tesz ki!Bár inkább tegye mértékkel.Inkább azt nem csípem,mikor valaki próbálja bemagyarázni nekem,hogy rohadtul önbizalomhiányos,meg ezt utálja,azt utálja magában.Közben hetente kétszer vált profilképet,20on éves létére,tükörben pózolós,minél több testrésze kilátszódik az apró ruhájából -féle fotókat tesz ki magáról...

Ilyenkor néha arra gondolok,de jó,hogy nekem 1 éve v több is,ugyanaz az 1 fotó van kint,aztán jólvan.

2011. nov. 16. 17:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Én írtam a "Pistike anyukája" hölgyről.

Egyébként pl unokatesóm is tesz fel módjával képet a fiáról (2,5 éves), de rendszerint érdekes vagy vicces képek. Pl csináltak egy 2 méter magas tornyot legóból és a kissrác leírhatatlan döbbenettel az arcán néz fel a torony tetejére.

Vagy egy videót, hogy némi segítséggel (le ne ejtse) robotgéppel habot ver. Ez ennyi idősen tényleg nagy szó.

De ő kb havi egy ilyen fotót tesz fel, de saját magáról is érdekességeket csak (pl magára robbantotta a palacsintatésztát és lefotózta a férje, ahogy még a szempilláján is csöpög :)).

Ez nem zavar és érdekes is, de az a lényeg, hogy tudja hol a határ. Ha ő is napi 50 képet tenne fel, hogy "néz ki a fejéből a gyerek", őt is tiltanám.

2011. nov. 16. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!