Mit gondoltok a fészbukon fotóikkal dicsekedő emberekről?
Egy exkolléganőm profilját tiltottam le nemrég, mert mióta megszületett a gyereke (most kb 3 hónapos), azóta profilképként is a gyerek van kint és hetente van egy-egy ötven képes beszámoló a gyerekről. Ami még nem lenne baj, de a képek nagy részén talán pár centit mozdul a gyerek, így nagyrészüknek nincs értelme.
Teljesen rákattant a témára, semmi másról nem beszél.
Amikor kirakott egy videót, hogy a gyerek kapott egy labdát és 30 másodpercig nézi...hát az már sok volt. Azt minek dokumentálni, hogy a gyerek néz egy labdát és picit görgeti (már amennyire van már mozgáskoordinációja egy ekkora babának)?
Ja, a neve pedig a következőképp "változott" FB-on: legyen mondjuk Kiss Mária a polgári neve, a gyerek meg legyen Peti:
"Kiss Peti anyukája"
Itt nyomtam a tiltásra...
Szerintem csak szimplán büszkék...
Különben engem is zavar, de 1 kattintással elrejtem a posztjaikat ;)
jobban válogasd meg az ismerőseidet, ha ez zavar. nem kötelező mindenkit bejelölni illetve visszaigazolni.
nekem nincsenek ilyen ismerőseim a fészbukon, vagy ha mégis valamelyiket elkapná a láz, akkor kiveszem az adatfolyamból, és csókolom.
gondolom ezek az emberek ezt élik meg sikerként, eredményként, hogy fejlődik a gyerekük.
teszem azt, lehet én is feltöltök majd egy képet az autómról, ha végre meglesz, de nem csinálok külön albumot, ahol 100 féle beállításban pózolok vele.
a barátommal közös képek sem tesznek ki 10nél többet, és azok sem feltétlenül direkt erre a célra készültek. akivel vagyok olyan jó kapcsolatban, hogy személyesen találkozom vele, az úgy is tudni fogja, hogy mi a stájsz.
Igen, valahogy az az érzésem, hogy ezek az emberek magyarázzák a bizonyítványt.
Természetesen örömteli dolog egy új jövevény, pár kép még elmegy, az ember mondjuk gratulál is.
De a kép dömping, az már elég irritáló tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!