Mikor kórházban voltál, minek örültél?
Apukám kórházban van (cukorbetegség-érszűkület- kis lábújj bánja), holnap műtik, s már tegnap óta bent van. Kb. 10 napot lesz bent összesen.
Valamivel szeretném neki enyhíteni a szenvedéseit, de mivel még nem voltam kórházban, nem tudom ilyenkor mi jön jól.
Az alap felszerelésen kívül újságot vittünk neki, de nem tudom mi lenne még az, ami elviselhetőbbé teszi..
Ötletek, tapasztalatok?
8:50-es vagyok:
Vigyetek neki otthonról is kaját, a kórházi kaja soha nem a legjobb, és biztos örülne egy kis otthoni ízeknek is.
Próbálj megnyugodni és nehogy már egy vadidegen, arc és név nélküli SENKI tönkretegye a napodat! Bár maximálisan megértem a dühödet, mert ilyet kívánni egy beteg embernek több, mint gusztustalan. De én tudom, hogy az idő tényleg mindent megold, és az ilyenek, lehet, hogy majd csak mondjuk 10 év múlva, de visszakapják az Élettől ezt a "jóindulatot".
Visszatérve apukádra kívánok neki mielőbbi jobbulást, gyors felépülést, ami egy szerető, gondoskodó családdal a háttérben könnyebbé válik.
Kérdezzétek meg tőle, mivel tudtok segíteni. A TV jó ötlet, odabenn nagyon lassan telik az idő. Mikor én kismamaként bekerültem, egy idő után már csak pakolgattam az újságokat, bele se bírtam nézni. (A kötekedőket megelőzendően írom, hogy még szülés előtt, 32 hetesen kerültem kórházba közel 2 hétre. Még mielőtt megvádolnak, hogy miért nem a babával foglalkoztam...)
Látogassátok sokszor, jó, ha az embernek van kihez szólnia.
Minden jót kívánok és mielőbbi felépülést!
Látom,közben már törölték is a "kedves hozzászólót."
Milyen emberek vannak... Csak tudnám, miért lepődök meg ezen.
Bocsi az offért!
Azért szégyenletesnek tartom, hogy egy börtöntöltelék jobb és több kaját kap egy nap, mint egy kórházi beteg! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!