Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mikor kórházban voltál, minek...

Mikor kórházban voltál, minek örültél?

Figyelt kérdés

Apukám kórházban van (cukorbetegség-érszűkület- kis lábújj bánja), holnap műtik, s már tegnap óta bent van. Kb. 10 napot lesz bent összesen.

Valamivel szeretném neki enyhíteni a szenvedéseit, de mivel még nem voltam kórházban, nem tudom ilyenkor mi jön jól.

Az alap felszerelésen kívül újságot vittünk neki, de nem tudom mi lenne még az, ami elviselhetőbbé teszi..

Ötletek, tapasztalatok?

2011. okt. 27. 08:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

8:50-es vagyok:

Vigyetek neki otthonról is kaját, a kórházi kaja soha nem a legjobb, és biztos örülne egy kis otthoni ízeknek is.

2011. okt. 27. 08:51
 12/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha lehetne, felpontoznám a kommentjeidet.
2011. okt. 27. 08:53
 13/24 A kérdező kommentje:
Mivel cukorbeteg, nem tudom mit vihetnék neki, amivel nem kavarok be..Elvileg pont azért kap olyan diétás kaját, ami nem a legfenségesebb, de legalább az nem viszi fel a cukrát. Gondoltam, hogy csinálok fasírtot, vagy rántott karfiol, de nem akarom h miattam menjen fel a cukra..
2011. okt. 27. 08:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát saját tapasztalatok alapján: minél több látogatás, addig is telik az idő, újságok/könyvek, kaja esetleg egy laptop.
2011. okt. 27. 09:00
 15/24 anonim válasza:
100%

Próbálj megnyugodni és nehogy már egy vadidegen, arc és név nélküli SENKI tönkretegye a napodat! Bár maximálisan megértem a dühödet, mert ilyet kívánni egy beteg embernek több, mint gusztustalan. De én tudom, hogy az idő tényleg mindent megold, és az ilyenek, lehet, hogy majd csak mondjuk 10 év múlva, de visszakapják az Élettől ezt a "jóindulatot".

Visszatérve apukádra kívánok neki mielőbbi jobbulást, gyors felépülést, ami egy szerető, gondoskodó családdal a háttérben könnyebbé válik.

Kérdezzétek meg tőle, mivel tudtok segíteni. A TV jó ötlet, odabenn nagyon lassan telik az idő. Mikor én kismamaként bekerültem, egy idő után már csak pakolgattam az újságokat, bele se bírtam nézni. (A kötekedőket megelőzendően írom, hogy még szülés előtt, 32 hetesen kerültem kórházba közel 2 hétre. Még mielőtt megvádolnak, hogy miért nem a babával foglalkoztam...)

Látogassátok sokszor, jó, ha az embernek van kihez szólnia.

Minden jót kívánok és mielőbbi felépülést!

2011. okt. 27. 09:08
 16/24 anonim válasza:
100%

Látom,közben már törölték is a "kedves hozzászólót."

Milyen emberek vannak... Csak tudnám, miért lepődök meg ezen.

2011. okt. 27. 09:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező,én két hónapot voltam kórházban és a látogatáson kívül én is a kávénak, édességnek,gyümölcsnek, üdítőnek örültem a legjobban. Nem tudom, hogy ezekből cukorbetegnek mit szabad vinni, esetleg kérdezd meg a kezelőorvosát. Gondolom, édességből maximum diabetikusat, vagy még azt sem. Sajnos a kórházi kaja nagyon alacsony kalória tartalmú, nem túl tápláló(ámbár szerintem finom), így kiegészítésképpen jól esett mellette, utána egy kis gyümölcs vagy édesség mindig. Jbbulást apukádnak!
2011. okt. 27. 09:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az offért!

Azért szégyenletesnek tartom, hogy egy börtöntöltelék jobb és több kaját kap egy nap, mint egy kórházi beteg! :S

2011. okt. 27. 09:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2011. okt. 27. 09:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor voltam kórházban, amikor a fiam született, így én eléggé zombi voltam a bent töltött időben, ezért saját tapasztalatból nem sokat tudok meríteni. Viszont amikor papám volt kórházban lábtöréssel, neki könyvet vittünk, meg újságot, illetve rádiót. Mást nem is nagyon lehet csinálni egy kórházban, mint olvasni, meg fülhallgatón ezt azt hallgatni, maximum idősebb nőket láttam még kötögetni :) Bár azt kétlem, hogy apukád kötni szeretne :) Esetleg még keresztrejtvény?
2011. okt. 27. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!