Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A magyarországi muzulmánok a...

A magyarországi muzulmánok a kórházban metéltetik körül lányaikat?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy tkp. tilos, de "jószívű" dokik elvégzik egy "pofa bagóért"
2011. jún. 11. 21:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen kizárt. Európában nem végeznek ilyen műtétet.
2011. jún. 11. 21:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Gondolom, viccelsz...
2011. jún. 11. 21:49
 3/16 anonim ***** válasza:
99%
Muszlimoknál nem vallási előírás a lányok körülmetélése. Csupán egy barbár szokás néhány helyen a világvégén (vallástól függetlenül).
2011. jún. 11. 21:54
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Én erről még nem hallottam, bár fanatikus arabokkal nincs szorosabb barátságom, hogy ilyet meg merjek kérdezni, de a mi baráti körünkben legjobb tudomásom szerint egy lány gyermek sincs megcsonkítva, pedig sok a muszlim férj. A fiúk sincsenek mind metélve.
2011. jún. 11. 22:18
 5/16 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy nem vallási előírás, mégis kizárólag muzulmánoknál fordul elő a leánygyermekek megcsonkítása (mert véletlenül ott terjedt el, ahol az iszlám is - konkrétan Dél-Egyiptom-ban kezdődött).

Észak-Európai országból írok, ahol nyomasztóan nagy a muzulmán bevándorlás. Az ezt tiltó törvény miatt a gyermekeket hazaküldik körülmetélésre. Erre rájőve, a hatóságok utólagos vizsgálatokat kezdtek végezni a leánygyermekeken, aminek az lett a következménye, hogy a szülők vádolták meg a hatóságokat pedofiliával. Kész káosz van.

2011. jún. 11. 22:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Újabban az USA-ban terjed a keresztény fiúgyermekek körülmetélése, részben egészségügyi okok miatt, részben pedig azért, hogy "csődör-szerető" váljon belőle.
2011. jún. 11. 22:48
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak a muzulmán országokban, hallottam már az ultrakatolikus dél-amerikai országokban is efféle finomságokról.
2011. jún. 12. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Erre rájőve, a hatóságok utólagos vizsgálatokat kezdtek végezni a leánygyermekeken, aminek az lett a következménye, hogy a szülők vádolták meg a hatóságokat pedofiliával"

Ha az én lányomat molesztálnák a hatóságok, minimum ugyanezt tenném! Te talán nem, kedves kérdező?

"Újabban az USA-ban terjed a keresztény fiúgyermekek körülmetélése..."

Újabban? Tudtommal az angolszász országokban mindig is elterjedt volt. Briteknél elsősorban az előkelőbb családokban, USA-ban tudtommal múlt század 30-as éveiben volt fénykora de azóta is elterjedt, ausztráloknál pedig folyamatosan.

2011. jún. 12. 13:16
 9/16 A kérdező kommentje:

>> Ha az én lányomat molesztálnák a hatóságok, minimum ugyanezt tenném! Te talán nem, kedves kérdező?

Ha egy orvosi bizottság vizsgálja meg, amelynek az összetétele: egy nőgyógyász, egy gyermekorvos, egy pszichológus és egy női tanár az iskolából - azt nem lehet molesztálásnak nevezni. Egyébként is muzulmán nők nem mennek férfi nőgyógyászhoz vagy szülészorvoshoz akkor sem, ha már zajlik a szülés és súlyos komplikációi vannak. Inkább haljon meg. Ezt persze nem ő dönti el, hanem a férje, apja vagy bátyja. Ha mégis elmenne férfi nőgyógyászhoz és ez kiderül, akkor simán megöli egy családtag.

2011. jún. 12. 13:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
off Az eset mikor a hatóságokat meggyanúsították Angliában történt? Azért kérdem mert olvastam h Londonban egyre több a női körülmetélés és az volt az első gondolatom, h miért nem ellenőrzik az iskolában.
2011. jún. 12. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!