Mikor kórházban voltál, minek örültél?
Apukám kórházban van (cukorbetegség-érszűkület- kis lábújj bánja), holnap műtik, s már tegnap óta bent van. Kb. 10 napot lesz bent összesen.
Valamivel szeretném neki enyhíteni a szenvedéseit, de mivel még nem voltam kórházban, nem tudom ilyenkor mi jön jól.
Az alap felszerelésen kívül újságot vittünk neki, de nem tudom mi lenne még az, ami elviselhetőbbé teszi..
Ötletek, tapasztalatok?
Tavaly 1 hónapot voltam intenzív osztályon. Ráadásul ott napi fél óra a látogatás. Viszont az ápolók istenkirálycsászárok voltak, beszéltek hozzám és sok újságot hoztak.
A családom behozta a laptopomat is, azon tudtam filmet nézni (később az osztály szerzett nekem egy tv-t is, hogy este nézhessem az RTL-t) és sok sok könyvet.
Ami még jó lehet apukádnak, egy kisrádió fülhallgatóval.
Hobbija a vadászat, ezért vittünk neki vadászlapokat, amiket mondjuk amúgyis megvesz magának :S
Kisrádión már gondolkodtam. Lehet beszerzek egyet.
rádiónak vagy olyan telefonnak ami rádiós! Ja és a kórházban kapott csokis piskótakockának! Az ISTENI volt :)
Jobbulást Neki!
Látogassátok, amennyit csak tudjátok. A rádió tényleg jó ötlet, esetleg könyv még. Ha van laptop otthon, bevihetitek neki, tudna filmeket nézni.
A 8:36-os meg egy tapló állat. Ilyen ökörnek megszületni is kár volt, remélem szaporodni nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!