Mit szóltok hozzá? A lány most 20 éves, dolgozik, amellett végzi a sulit. Agyrázkódással nem bent tartanák a kórházban egy darabig, utánna meg táppézre vennék?
na ez no komment.. énmár komolyan sajnálom Stohl A.-t..
fogadni mernék semmi baja, csak egy ürügy.. igy jobbá teheti a kis életecskéjét.. öcsém.. ilyen embereket.. namindegy..
Ne értsetek félre, rendkívül elítélem Stohlt, undorító amit tett, és még ezek után azzal védekezik, hogy értsük meg, az ő élete is tönkrement. Erre csak azt tudom mondani, hogy és ha halál eset történt volna, az ő életük nem ment volna tönkre?!
DE! Láttam előzetest a frizbi (vagy mi az istenből - hajdú péteres műsor) és amilyen műbalhét ott levágott! Úgy gondolom, ez is egy újabb műbalhé. És saját tapasztalatból indulok ki. Mi egyszer belecsúsztunk kb. 20-30-cal az előttünk álló kocsiba, mert pirosnál hirtelen fékezett. Nyilván mi voltunk a hibásak... Erre a kiscsaj aki benn ült, és elvileg be volt kötve, kitalálta, hogy ő nagyon rosszul van, és mentőt hívtak. A nagy rosszullétről annyit, hogy az orvosok SEMMI bajt nem találtak nála, még csak agyrázkódást sem! Később kiszedtem belőle (ügyes beszélőkém van) hogy másnap tz-t írtak volna kémiából és így is bukásra áll.
Na hát ebből kiindulva kötve hiszem, hogy az a lány emiatt szúrta volna el az érettségijét. Ha még mindig annyira rosszul lett volna, haza se engedték volna, vagy min. kapott volna egy igazolást az érettségire, hogy mi történt, mi várható, stb. Tehát ezt egyszerűen nem hiszem el!
És az a műbalhé is, amit a műsorban rendezett... könyörgöm! ennél még a 3 éves unokahúgom is jobb színész!
Szerintem csak a pénzre megy. Ha olyan kitűnő tanuló, miért 20 évesen érettségizik, munka mellett? Ismerek olyat, aki 20 évesen érettségizett, de ő alapból késett egy évet (októberi) és abba az újfajta nyelvis 5 éves osztályba járt.
A férjemnek meg volt agyrázkódása, pont autóbalesetből kifolyólag, kb egy hétig volt kórházban, és az első 3 napban infúziót kapott (pont az agyrázkódás miatt)
A baleset utáni 1-2 hétben nem Tv felvételekre, interjúkra nem lett volna ereje, de járkálni alig tudott, úgy szédült.
Egy másik cikkben olvastam, hogy ez a lány, most a baleset miatt nem tud egyetemre menni.
Kíváncsi vagyok, egyáltalán jelentkezett-e valahova februárban. Vagy ez is csak kamu a pénzért.
Ez nagy kamu.
De rendben, adnék neki egy újabb érettségi lehetőséget, de pénzt egy forintot se!
Ez szerintem annyira gáz, ilyenekből pénzt lehúzni.
nem lepődnék meg, ha ezt az egészet a tv rendelte volna meg a csajtól, hogy szimpátiát gerjesszen stohl iránt
hosszú távon még sok pénzt hozhat nekik a pasas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!