Ha 1 csendes pasi lehet vonzó,1 csendes lány miért nem az?
Ez nem igaz, én is egy penészvirág vagyok, aki nem hord magassarkút, ékszereket és műkörmöket, a ruháim is szolidak, a melleim nem buknak ki a dekoltázsomból, mégis udvarolnak.
Egy barátnőm egyszer megkérdezte a fiúját, hogy a barátnői közül neki ki tetszik a legjobban, ki az akivel el tudná képzelni hogy összejönne. Mondta, hogy nagy meglepetésére én lettem megnevezve, nem az a lány, aki szerinte nagyon dekoratív, nőiesen öltözködik.
Mert az.
Most komolyan, én egy elég csendes lány vagyok, maximum egy emberrel tudok beszélgetni, társaságban megkukulok, mégis mindig akad, aki udvarol nekem. Ha valakit nem találnak vonzónak, annak más oka van.
Az első vagyok:
Azért kérdeztem a korod, mert én is ilyen voltam, és 18 éves koromig nem randiztam. Akkor lett egy 17 évvel idősebb barátom, majd 28 évesen egy másik, de már korombeli.
Úgy vettem észre, hogy amíg fiatal a nő, addig a penészvirágok után nem annyira futnak, de 25-30 év környékén már lehet, hogy a férfiak megfordulnak a csinosak után, de mégis a szolidabbakat választják. kb 25 éves korom után kezdtek egyre jobban érdeklődni utánam a pasik, még mostanában is udvarolnak, hogy milyen szexis vagyok...
Sok, nálam sokkal nagyszájúbb, magabiztosabb, nőiesebben öltözködő (magassarkú, miniszoknya, nyakláncok, karkötők, műkörmök) nőnek nincs partnere, vagy ha van is, az nem állandó.
"Szerintem ez jó, ha valaki tényleg szeretne tőled valamit szólni fog:)"
Na, ne feszítsd túl, bocs.. A világ nem olyan, hogy üldögélsz, és majd az öledbe hullanak a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!