Ha 1 csendes pasi lehet vonzó,1 csendes lány miért nem az?
Haha! Éppen azt olvasom, hallom, hogy pont a csendes fiúk nem vonzóak. Ha egy buliban egy fiú meglát egy csendes lányt magában üldögélni, akkor nagyobb eséllyel megy oda hozzá, hogy "Szia, nem akarsz-e jönni táncolni stb." Nem jut eszébe semmi negatív. Még tudat alatt se.
Ellenben a lányok nem fognak odamenni a magányos fiúkhoz, mert ha tudatosan nem is gondolják, de a tudatalattijuk azt mondja, hogy "Jaj istenem, micsoda egy szerencsétlen vesztes. Csak itt van, és azt se tudja, mit csináljon."
Inkább éppen hogy a lányoknál van kevés esélye a visszahúzódó srácoknak, meg akiken látszik, hogy bajuk van. Mert ők abból nem kérnek. Persze lehet, hogy az illető baja megoldódna, ha kapna pozitív visszajelzést, de általában nem így működik.
10:31
ennyi
hülye kérdés
inkább az a baj hogy lassan nincsenek ilyen lányok, mindegyik csak kirakatbábu lesz
10:34
ez is igaz
10:35
igen, ezt is elvárják a nők, hogy mindig csak a pasi legyen aktív, de nem fogják fel hogy ha idiótán néznek ki akkor csak megdugni akarják őket
20:19
sajnos a többségre tényleg ez igaz, attól hogy a buta luvnyákat dugni akarják, nem érdeklődnek utánuk, csak fel akarják szedni. kedves csendes kérdező ne téveszd össze a komoly kapcsolatot a dugási érdeklődéssel.
22:28
persze, csak a szájuk jár, de ők sosem kezdeményeznek, mert a pasi dolga. utána meg ha felszedi őket valaki, nem lehet beszélgetni velük, az ágyban is olyanok mint egy bot, és megsértődnek ha dobják őket.
09:43
és a lányok általában csak a szexre mennek, csak ők álszentek is
abból látszik hogy a legtöbb lány vonzónak találja a szoknyapecér bunkókat, és ha szűz, akkor is inkább egy tapasztalt fiúval akar elfeküdni, nem egy olyannal aki szintén szűz de szereti. ellenben a fiúk kezdeményeznek egy csendes lánynál is, és nekik fontos, hogy ne egy ordas ribanc legyen. nőknél az ilyenből sokkal kevesebb van. szerintem a nők 99%a csak érdekkapcsolatra megy, a fiúknak azért csak 80%a ilyen, a többi képes komoly kapcsolatra.
Hát akkor csak én élem fordítva az életet. Ki nem állhatom a "én vagyok a legmenőbb" típusú pasikat. Attól, hogy valaki elégedett magával, még nem kellene elszállni és beképzelt módjára köztudomásra hozni. Én eddig úgy láttam, a szájhős pasik nem valami komolyak kapcsolat téren sem. De javítsatok ki ha tévedek.
"...a legtöbb lány vonzónak találja a szoknyapecér bunkókat, és ha szűz, akkor is inkább egy tapasztalt fiúval akar elfeküdni, nem egy olyannal aki szintén szűz de szereti. ellenben a fiúk kezdeményeznek egy csendes lánynál is, és nekik fontos, hogy ne egy ordas ribanc legyen. ..."--> az első részével egyetértek, a többség (lányok) tényleg ilyen, csak mivel én nem, ezért is vetődött fel a kérdés. Nekem nem kell, hogy menő legyen, elég ha szeret.
Most rossz kedvem lett, hogy végigolvastam a válaszokat. Mert olyan sok igazság van bennük. És azért is, mert rájöttem, hogy azon kevesek közé tartozom, akik fordítva látják a dolgokat.
Utolsó hozzászólónak: Nem mindenki ilyen.
utolsónak: hát pont azt írtam, hogy nem jönnek be nekem a nagydumás pasik, és én sem vagyok központi figura.
Te valamit nagyon félreolvastál.
12:48
fiú szemszögből mégszomorúbb, mert a lányok többsége tényleg ilyen buta, sokkal több rendes fiú marad magányos, mert a csendes lányokra lecsapnak a hazudozók, és amilyen naivak, mindent elhisznek.
és már az is unalmas hogy mindenki különlegesnek hiszi magát, de még életemben nem találkoztam 1 olyan lánnyal, aki nem sablonos, és csak kisebb hibái lettek volna, meg a valóság azt mutatja hogy nem a rendes srácok a kelendők...
15:45
ha nem vagy a társaság közepe, ne csodálkozz. ha meg az vagy, ne csodálkozz hogy minden pasi érdeklődik "vajon milyen céllal"
22:23
azért nem volt valami határozott az a tagadás, szóval egy tipikus humoros jóképű pasi simán levenne a lábáról. neked milyen elvárásaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!