Mit szólnátok ahhoz, ha egy oktatótok ilyet adna elő órán? Nem felháborító?
Figyelt kérdés
Egy tanárunk valaminek a kapcsán közölte, hogy az abortusz milyen undorító dolog és gyilkosság, gyilkos az, aki ilyet csinál. Rákérdeztem, hogy na de mi van akkor, ha megyek este haza és megerőszakolnak és úgy leszek terhes, akkor úgy jártam? Válasz: igen. Most nem az abortuszról van szó, hanem inkább arról, hogy az ilyen kétoldali problémákról így alkot véleményt, amit ránk, a diákjaira akar tukmálni. Ez ugyanolyan, hogy a vallási meggyőződésemet sem erőszakolom a másikra, vagy a politikai nézetem stb.2011. okt. 22. 16:03
11/12 A kérdező kommentje:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:11
Zárójelben megjegyzem (annak ellenére, hogy tényleg nem az abortuszról akarok itt vitázni), hogy én is láttam azt a felvételt (legalábbis gondolom a Néma sikolyról van szó) és én a képernyőn semmit nem tudtam azonosítani, felőlem azt is mondhatták volna, hogy a hölgy 6-os ikereket vár. A sikoltós dolog meg végképp nem jött le nekem, de ha valóban kinyitotta a száját az még nem biztos, hogy sikítás, bármit bele magyarázhatnak a tudósok az olyan laikusoknak , mint én.
2011. okt. 24. 20:40
12/12 anonim válasza:
El kell fogadni, hogy ez a véleménye, de nem szabad egy véleménynél többre tartani. Egyébként sem hatóság, nincs beleszólása a dologba, gondoljon amit akar. Az abortusznál van egy határidő, ami előtt a magzat még olyan fejletlen, hogy nemhogy öntudata, de idegközpontja sincs jóformán. Mintha csak egy "darab levált húst" szednének ki a páciensből. A hajvágás nagyobb gyilkosságnak számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!