Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit szólnátok ha...

Fiúk! Ti mit szólnátok ha erre mennétek haza?

Figyelt kérdés
Barátom(28) egyedül él, elment ma reggel melózni, én meg ilyenkor mindig tovább alszom. Kitakarítottam ma nála, az egész konyhát megcsináltam, elmosogattam, nála mindig halomba áll a mosatlan. Jó pár dolgot elpakoltam a szekrényekbe. Hazaérve nem idegesítene, h hozzányúltak a cuccaitokhoz? 19/L
2011. jún. 28. 16:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Én nő vagyok, de kiverném a balhét, az biztos. Hiába a jó szándék, senki ne nyúljon a megkérdezésem nélkül a cuccaimhoz.
2011. jún. 28. 16:48
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Lány vagyok és bocsi,hogy írok.Remélem nem nagy gond.

Nos,amikor néha nálam is elpakolnak cuccokat,eltűnnek cuccok,akkor azért mérges vagyok.De ha megmondják,hogy hova rakták őket,vissza is adják,akkoraztmondom rendben,köszi,rendesvagy..:D

2011. jún. 28. 16:49
 3/20 anonim ***** válasza:
52%

Bár én is nő vagyok, de csatlakozom a 16:48-hoz.

De lehet, hogy a pasik értékelik ezt.

2011. jún. 28. 16:49
 4/20 anonim ***** válasza:
61%

Az első válaszoló jó kis hisztis p.csa lehet...

Dehogy zavarna, kifejezetten örülnék neki. Az mondjuk más lenne, ha az irataimat, a munkához szükséges anyagaimat rendezgetné, de azért hogy vernék már ki balhét, hogy elmosogat?!

2011. jún. 28. 16:51
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

na, jellemző! Hiába csinál meg vki vmit, még leb.sszátok érte!

Kérdező, én örülnék neki, sőt, annak is, ha nekem pakolnának el. Egy mp-ig sem lennék dühös az illetőre, hisz annyival kevesebb dolgom van. De ha más helyre pakol, az sem baj, csak cetlizze ki. :)

2011. jún. 28. 16:52
 6/20 anonim ***** válasza:
28%
utálom mikor valaki elkezd anyáskodni. majd ha rendek akarok tenni akkor megcsinálom.
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
Én ezt elvárom.
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki persze, aranyos dolog :D
2011. jún. 28. 16:53
 9/20 anonim ***** válasza:
84%
A mosogatásnak, kitakarításnak nagyon örülnék. Annak kevésbé, ha elpakolnák a cuccaimat.
2011. jún. 28. 16:55
 10/20 A kérdező kommentje:
Elmosogattam, felmostam, kitakarítottam mindent. Igyekeztem mindent vissza tenni a helyére. Kapott egy cetlit is, h mit hol talál, hátha elfelejtette már, mert olyan régen voltak a dolgok a helyén:)
2011. jún. 28. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!