Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit szólnátok ha...

Fiúk! Ti mit szólnátok ha erre mennétek haza?

Figyelt kérdés
Barátom(28) egyedül él, elment ma reggel melózni, én meg ilyenkor mindig tovább alszom. Kitakarítottam ma nála, az egész konyhát megcsináltam, elmosogattam, nála mindig halomba áll a mosatlan. Jó pár dolgot elpakoltam a szekrényekbe. Hazaérve nem idegesítene, h hozzányúltak a cuccaitokhoz? 19/L
2011. jún. 28. 16:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%

"A pokolra vezető út is jó szándékkal van kikövezve"

Takarítással nincs baj, viszont hogy bármit is pakoljanak, nagyon nem. Akármit is írsz ki, nem fog úgy megmaradni az ember fejében, mintha maga pakolta volna el, ezért utána keresheti. Más rendje nem az én rendem.

25/F

2011. jún. 28. 17:13
 12/20 tetro ***** válasza:
100%
én örülnék neki. 26/f
2011. jún. 28. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha máskor csinálsz ilyet, és amiről úgylátod fontos neki, hagyd ott vagyh a poros akkor töröld le majd rakd vissza a helyére.

Nálunk így szoktuk, muter mostmár nyúlhat mindenhez ha arra a helyre visszateszi amit elvett.

Volt 1 jó szokása h mindent lepakolt az ágyamra a polcról, utána rendvolt ugyan meg jó levegő, hát nézem a tartalék tűzkövem bevolt b*szva 2polccal alább. :D

2011. jún. 28. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Nagyon nagy bunkóság volt a részedről, hogy a megkérdezése nélkül kitakarítottál.

Vagy meg kellett volna kérdezni, vagy tudatni, hogy téged zavar a rendetlenség és hagyni, hogy ő takarítson ki, vagy közösen megcsinálni.

Ha együtt laknátok, akkor azt csinálnál amit csak akarsz, de ha ez az ő lakása az ő cuccaival akkor nem volt jogod hozzá.

Senki sem szereti ha leszólják vagy jelzik neki az igénytelenségét, akár megérdemli akár nem. Biztos szégyenli is magát és rosszul esik neki, hogy téged zavar ez a gyengesége és a helyett hogy szóltál volna a magad kezébe vetted a dolgokat.

Ennyi erővel ki is festhetted volna a lakást rózsaszínre vagy lecserélhetted volna a bútorokat.

Mindenkinek vannak titkai. Lehet hogy pár dolog el is van nála dugva és most azon gondolkodik, hogy vajon megtaláltad vagy észrevetted e őket?

És én a helyében azon is gondolkoznék, hogy bízhatok e benned.

Ha szerencséd van túlteszi magát ezen, de mindig ott lesz benne ez az élmény tüskeként. Ha nem hiszed ezt, akkor nem ismered a férfiakat.

28/F

2011. jún. 28. 17:52
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Nem biztos, hogy örülnék neki. Ha elmosogatsz (bár én minden étkezés után elmosok magam után), felmosod a követ és mondjuk kimosod a ruhákat, akkor azért nem biztos, hogy haragudnék. Ha esetleg másként csinálod, mint ahogy én szoktam, akkor megköszönném és megkérnélek rá, hogy máskor hagyd békén, majd én megcsinálom.

A pakolás nem volt szép dolog, azt nem kellett volna. Ha valami le van téve valahova, akkor azért van ott, mert ott kell lennie, ott fogja keresni. Lehet a te szemedben rendetlenség, de az ő szemével az egész átlátható, és lehet csak ideiglenes helyzet, amíg el nem végzi az adott dolgát.

Egyébként nem csináltál semmi rosszat, de jegyezd meg: a férfi cuccaihoz nem nyúlunk!

2011. jún. 28. 18:15
 16/20 Vree ***** válasza:

Kitakarítást, mosogatást értékelném, főleg ha meglepetés akar lenni. Nagyon kedves dolog. (Az más kérdés, hogy eleve nem hagynám állni a mosatlant, pláne ha barátnőm jön, szóval ilyenkor égne a pofám, esetleg arra gondolnék hogy célozgatni akar ha nincs -akkora- rendetlenség, de ha mondjuk fáradtan esem haza és nincs időm megcsinálni, és ő ezt látja és meglepiből besegít, azt nagyon nagyra értékelném).

A szekrénybe pakolást már nem tartom olyan jó ötletnek, személyes tárgyakat max a padlóról szedném fel (de rögtön le is raknám az asztalra mellette vagy más jól látható helyre), de nem változtatnám meg a helyét, mert tényleg nem fogja megtalálni és majd bosszankodik, meg aztán az már elég intimszféra, mindenkinek van olyasmije amihez ha hozzányúlnak harap. :) (Mondjuk ha csak olyasmihez nyúltál ami elöl maradt, akkor nem hiszem hogy ilyen érzékeny dolgot találtál, hacsak a fiúd nem végletesen trehány).

2011. jún. 28. 18:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok hisztis p.csa, kedves hozzászóló, de elvárom -ahogy szerintem minden normális ember is- hogy a személyes dolgaimat és életteremet tiszteletben tartsák. Ha felajánlja, akkor esetleg belemegy az ember.
2011. jún. 28. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

Jesszum pepi, micsoda emberek!

Szerintem egy párkapcsolatba belefér, hogy se szó se beszéd rendet raksz, elmosogatsz, akkor is, ha nem laksz nála...Ha pl. párom öccséből indulnék ki, akkor rárohadna a ház, szóval néhány embernél várni mire rendet rak... (kérésre se hajlandó semmit csinálni)

Én is megteszem, párom nem hisztizik érte, bár neki kategorizálva vannak a dolgai, így nem lehet eltüntetni.

21/L (5 éves kapcsolat) ;)

2011. jún. 28. 22:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem haragudott érte, sőt, megköszönte h gondoltam rá! :)
2011. jún. 29. 12:26
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az exbarátom mindig nagyon örült neki :D Még jó, hogy nálatok is jól sült el, az azért durva, hogy van aki még képes haragudni is érte, és sértésnek veszi.
2011. jún. 30. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!