Ez csak szerintem felháborító?!
Ne nézz kereskedelmi csatornát. Nézz közszolgálatit vagy ismeretterjesztőt.
Nem kell az rtl klub és társai műsorait nézni, és akkor nem tennél fel ilyen kérdést.
Elkapcsolod a tévét, és kész. Ha nem érdekel...
Engem se érdekel, tehát nem is nézem.
Az a szegény gyerek talán nem irigy, és örül, ha ilyen szép tengerpartot legalább a tévében láthat.
Nekem is van egy naptár a falon, tájképes. És nem a lakás 2 km-es körzetét ábrázolja, hanem szebbnél szebb helyeket a világ minden tájáról. Jól esik még nézni is.
Igaz, nem pucsít ott (mit tudom én) VV akárki az előtérben, csak maga a fehér homokos tengerpart, pálmákkal, kék vízzel.... gyönyörű.
Miért ne lehetne mutogatni?Akit nem érdekel az elkapcsol,vagy könyvet olvas helyette.
Különben meg a "szegény" gyerekek nem állnak meg a növésben,ha azt mondják a szüleik,hogy:Drágám dolgozunk sokat,de mi nem az a család vagyunk aki megteheti...,viszont rengeteg nálunk szegényebb sorsú család van,annál azért jobban élünk...
Miért is ne értené meg azt,hogy hova kell sorolnia magát a "rendszerben"?
Az enyémek legalábbis megértik,úgy ahogy én is megértettem annak idején....
Mi ezen a felháborító? Egy csomó más dolgot is mutatnak a tévében, amit sokan nem engedhetnek meg maguknak, de most akkor ezért ne mutassák? Ezaz, töröljük a főzős műsorokat is (sőt, az egész TV Paprika csatornát), mert egy csomó ember nem engedheti meg magának, hogy krumplin meg vajaskenyéren kívül mást is egyen.
Sőt, arról se beszéljenek a tévében, ha valakinek gyereke születik, mert sok nőnek nem lehet gyereke.
Ja, ki ne hagyjam, majd arról se számoljanak be holnap, hogy kihirdették a felvételi ponthatárokat, és ne mutassák azokat, akik örülnek, mert sokakat nem vesznek majd fel, és ez nekik biztos nagyon fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!