Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem felháborító?!

Ez csak szerintem felháborító?!

Figyelt kérdés
A Fókusz című műsorban mostanában rendszeresen téma hogy hol, és hogyan nyaralnak a sztárok, mutogatják a szebbnél-szebb helyeket. Az országban elég sok szegény gyerek él, és ha nézik ezeket a műsorokat, azt látják, hogy ezek a sztároknak milyen jó dolguk van, milyen szép helyekre mennek. Szóval csak szerintem nem kéne ezt mutogatni? (Az meg még más tészta, hogy engem ez nem is érdekel)
2011. júl. 20. 20:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a felháborító, hogy mindenkinek, mert szerepel eg sorozatban, vagy mert van egy műsora, sikeres zenekara, könyékig vájkálnak a magánéletében, arról nem is beszélve, hogy kitalációkat terjesztenek.

Nemrég egy híres pár pl. azt nyilatkozta, hogy kicsit lassítaniuk kell, mert ez a tempó rámehet a kapcsolatukra, ezt ők tudják, és tesznek is érte, hogy ez ne következhessen be. Másnap több napilap címlapján meg esti magazinokban megjelent: XY ELKÖLTÖZÖTT A FELESÉGÉTŐL, BAJBAN A HÁZASSÁGUK! AZ EDDIG ÁLOMPÁRNAK HITT PÁR SZAKÍTOTT! Meg hasonlók... közben szó sem volt semmi ilyesmiről... Máskor meg egy színész-énekesnőről jelent meg címlapon, akinek a férje szintén ismert énekes, hogy XY félrelépett! Aztán kiderült, hogy csak annyi volt a félrelépés, hogy cukrászdából hazafelé elvétette az egyik lépcsőfokot, és kiment a bokája... de a félrelépés szó |------------------------------------------------------------------| ekkora betűkkel, a többi normállal... undorító a bulvársajtó...

2011. júl. 20. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

megváltoztatni nem tudod, háborogni felesleges.

3 éve nincs tv a lakásomban, és jelentem sokkal jobban érzem magam azóta. nem hiányzik, le sem tudna kötni, hiába lenne.

én a Balaton-parton jól tudom magam érezni, nem kell nekem ahhoz Dubai :P

2011. júl. 20. 20:51
 13/20 anonim ***** válasza:
De ezt csak azért mondod, mert nem voltál még Dubaiban, én voltam. Szeretem a Balatont de inkább gyűjtenék 3 évig egy dubai útra, mint h minden évben elmenjek a Balatonra :D
2011. júl. 20. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nézem ezeket a műsorokat. Sok tehetséges fiatal nem tud érvényesülni, mert mint a hülyék sztároljuk ezeket a tehetségtelen bulvárhősöket. nézzük a nyaralásukat, már ez is tehetségnek számít, hogy egy celeb tud nyaralni.
2011. júl. 20. 20:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen egyrészről abszolút értelek,csak az a baj,hogy ezek a kereskedelmi csatornák azt mutogatnak amit akarnak!

Nem fognak közvélemény kutatást végezni hogy kit mi érdekel!

Én egy olyan helyen dolgozom ahova hátrányos helyzetű gyermekek,családok jönnek nyaralni,inkább fogalmazzunk ugy hogy szórakozni!

20-30%-os kedvezménnyel jönnek!

Nem tudom és nem is kívánok belefolyni abba hogy ezek a kirándulások anyagi vonazata mely részben téríses avagy mentes-e,tehát ,hogy mennyi az alap önköltség!Konkrétan arra gondolok,hogy a FT/Fő részből mennyit fizet az állam!

Nyilván fizet...Valamennyit!Tehát van állami támogatás hátrányos helyzetűek számára!

Én azt is tudom,hogy nem minden gyereknek van lehetősége bekerülni ebbe a programba ,de hogy megnyugodjon a kis szíved ezért írtam le!

Ha tehetném Én minden gyereket függetlenül attól szegény-e vagy sem,elvinném nyaralni!

De hidd el hatalmas segítség egy szegényebb vidéki iskolának ez a támogatás,mert lehet,hogy enélkül még kevesebb gyerek jutna el nyaralni!

2011. júl. 20. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát meg ennyi erővel ne mutogassanak a reklámokba hatalmas guszta húsokat, sok embernek nem telik rá, a reklámokon még nekem is csorog a nyálam, pedig én azért megtehetem h kb azt egyem, amit akarok. Szerencsére.
2011. júl. 20. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
régebben a Fókuszban még voltak UFO észlelések, akkor még néztem is. Egyébként meg magasról teszek a szt... Magyarországon nincsenek is sztárok. Itt celebek vannak.
2011. júl. 20. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nézni nem kellene, és meg van oldva.
2011. júl. 20. 21:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Erről a kérdésről egy nagyon jó film jutott az eszembe, ami erről szól.

'A te tévéd is hazudik'

Mindenkinek ajánlom, nézze meg! Laza film, komoly témával.

2011. júl. 20. 21:56
 20/20 napietus ***** válasza:
90%
ezek a műsorok gagyik, gagyi embereknek szólnak, akik imádnak ilyesmin felháborodni, mégis nyálcsorgatva nézik. ez is egy piaci szegmens. nem tartozom bele, ezért nem nézem, de nyilván nem is nekem szól...
2011. júl. 21. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!