Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 21:53
221/699 anonim válasza:
Várjál, az a csoda, ha megszólal :D Volt rá példa, hogy csak annyit vettem észre, hogy simogat valaki hátulról. Na most ez mi? Viszont volt olyan, hogy odajött,bemutatkozott és megkérdezte van-e párom. A mai napig jó barátom a srác és minden tiszteletem az övé :)
222/699 A kérdező kommentje:
"jó a segged kő kóla":D
2011. okt. 21. 23:11
224/699 A kérdező kommentje:
nem járok:) óvakodom a piás discós srácoktól
2011. okt. 21. 23:12
225/699 anonim válasza:
Na, ők a fogdosós kategória általában :D De nem mind, van közöttük tényleg normális is. A barátnőm is ott ismerte meg a vőlegényét :)
Szóval az, hogy ezek a fazonok elkerülnek nem a te kudarcod, mindössze nem futsz össze velük :)
226/699 anonim válasza:
Igen valahogy ez ilyen, sajnos. A bunkóknak van jó adag bátorságuk, azt hiszik, hogy bármit megtehetnek. A normálisak nagy részének meg nincs elég bátorsága. Legalábbis én ezt tapasztalom a környezetemben és magamon is.
227/699 anonim válasza:
Igazad is van. A bunkó úgy van vele, hogy minden mindegy.
A vicc, hogy még ő van megsértődve, ha el mered küldeni őnagyságát.
228/699 anonim válasza:
Azért nekik is kudarc, ha elküldik őket:D Ők az a típus, akik nem tudnak veszíteni.
229/699 anonim válasza:
Na mi van kérdező? Elaludtál?:D Egyébként én se járok diszkóba.
230/699 A kérdező kommentje:
ja nem csak álmodoztam...
2011. okt. 21. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!