Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 21:53
252/699 A kérdező kommentje:
én még nem próbáltam
2011. okt. 21. 23:33
253/699 anonim válasza:
Lehet, hogy vicces:D De tényleg eléggé gátlásos vagyok. Szóval biztos furcsállani fogja majd a leendő barátnőm, hogy nem fogdosom:D Ez nem azt jelenti, hogy nem esne jól, csak én ilyen vagyok.
254/699 anonim válasza:
Én eddig 1x voltam horgászni:D Akkor se fogtunk semmit:D Amúgy nem járok.
255/699 anonim válasza:
Ja és nem lenne jó ötlet 3-asba menni sehová:D Túlerőben vagytok:)
256/699 A kérdező kommentje:
igen én is tök ilyen vagyok, de majd ha szeretni fogod ezt leküzdöd és egyre jobban mersz majd lépni
2011. okt. 21. 23:35
257/699 A kérdező kommentje:
hozz még egy pasit :D
2011. okt. 21. 23:36
258/699 anonim válasza:
Arra viszont számíts, hogy eleinte bunkóság, később elvárás, természetesen az erkölcsi normákat betartva :)
Én rendszeres horgász vagyok, általában szerencsés is, de ma nagymenő kártyás voltam, szétaláztam mindenkit :D
259/699 anonim válasza:
Nem akarok faragatlannak tűnni, de mondhatom, hogy hozd el apukádat? :DDD
Bocs, nem bírtam kihagyni :DDD
260/699 anonim válasza:
Jó, azért ne úgy képzelj el, hogy egy félénk fiú vagyok, aki becsinál, ha kettesben marad egy lánnyal:D
Csak egyszerűen én ilyen téren gátlásos vagyok. Persze, ha kapok rá engedélyt akkor más a helyzet:) De akkor se csinálnám egyfolytában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!