Egyedül vagyok, magányos vagyok. (? )
Nem tudok kivel bandázni mostanában, akivel szoktam elköltözött és egész nap a gép előtt vagyok, nem tudok mit csinálni. Mással nemigazán tudok barátkozni, mert nekik már megvannak a saját barátaik. Suliban próbálok ott lenni a közelükben, próbálok beszállni a beszélgetésbe és ha van olyan téma, miben én otthonosan mozgok, (pl.) mondok egy mondatot és más csakazértis belebeszél, feljebb emeli a hangját én meg "plutty". A fiúkkal szoktam a suliban lenni, de ők csak haverként kezelnek, ha kérdezek valamit, válaszonlak normálisan. Ez jó, meg minden, de nem tudok velük beszélgetni. Most is a 3 napos szünetet végig itthon töltöttem, ki se mozdultam ebből a dohos szobából(najó, azért a kutyust elviszem sétálni, meg ilyenek, de ennyi)...
Légyszives, segítsetek! Hogy tudnék változtatni a helyzetemen, hogyan tudnék barátokat szerezni?
14/L
figyelj hasonló a helyzet, vagyis nekem vannak barátaim, de senki se ér rá újabban:( Vizsgaidőszak van sajnos, én is alig érek rá.
A csetelés szerintem jó ötlet, csak vigyázz ne nagyon éld bele magad, nem biztos hogy azok igazi barátok lesznek.
Ha sulidban jóban vagy a fiúkkal az nagyon jó, szerintem fiúkkal barátkozni sokkal izgalmasabb, bár lehet, h csak azért gondolom így mert fiús lány vagyok.
Szerintem ha téged nem hívnak meg sehová, szervezz te egy kertiparty, mondjuk évzáró buli címen hívd meg az egész osztályt. Szerintem ettől népszerűbb lennél, és hátha elkezdenek nyitni feléd. Lehet, hogy pont az a bajuk, hogy túl zárkózottnak önbizalomhiányosnak tűnsz. Én a helyedben sportolni is beiratkoznék valahová, hogy közösségben légy. Olyan csajokkal meg ne barátkozz, akik lekezelnek téged!!
12:11
Már megfordult a fejemben, h csinálni kéne egy házibulajt, de sajnos anyagilag nem vagyunk a legjobbak(nyáron már netünk se lesz :( )
Sportolni...hát, néha-néha eljárok focizni a srácokkal, de labda a még alig volt nálam... :S
Utolsó válaszoló: Legyünk! :D
16.50es vagyok
írsz privit légyszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!