Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok, magányos...

Egyedül vagyok, magányos vagyok. (? )

Figyelt kérdés

Nem tudok kivel bandázni mostanában, akivel szoktam elköltözött és egész nap a gép előtt vagyok, nem tudok mit csinálni. Mással nemigazán tudok barátkozni, mert nekik már megvannak a saját barátaik. Suliban próbálok ott lenni a közelükben, próbálok beszállni a beszélgetésbe és ha van olyan téma, miben én otthonosan mozgok, (pl.) mondok egy mondatot és más csakazértis belebeszél, feljebb emeli a hangját én meg "plutty". A fiúkkal szoktam a suliban lenni, de ők csak haverként kezelnek, ha kérdezek valamit, válaszonlak normálisan. Ez jó, meg minden, de nem tudok velük beszélgetni. Most is a 3 napos szünetet végig itthon töltöttem, ki se mozdultam ebből a dohos szobából(najó, azért a kutyust elviszem sétálni, meg ilyenek, de ennyi)...

Légyszives, segítsetek! Hogy tudnék változtatni a helyzetemen, hogyan tudnék barátokat szerezni?

14/L

2010. máj. 24. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

16.50es

Épp az a problámám, hogy nincs barátom az életben. "online" haverjaim viszont már rengeteg van, ezért is kérdezem, mi a gond velem, mivel a gépnél bírnak engem, szóval inkább most nem kezdeném el az x ezredik chatelést "virtuális barátokkal". Ne haragudj..

2010. máj. 28. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!