Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 21:53
201/699 anonim válasza:
Na mi az? Hármunk közül csak nekem nincs programom mára?:D 22F
203/699 anonim válasza:
Szia:)
Na mi a helyzet? Sikerült ma becserkészni valakit a 40-es korosztályból?:)
204/699 anonim válasza:
Szia :)
Nem, ma nem mentem férfiak közelébe:D
Jelenleg nyugvó célpont vagyok, várom, hogy megközelítsenek :D
205/699 anonim válasza:
Akkor csak kelleted magad, értem.:) Szerintem sok férfinak beléd fog törni a bicskája:D Én azt gondolom...:) Tényleg, ha bepróbálkozik nálad egy fiatal, akkor azt lekoptatod?:D
206/699 anonim válasza:
Igen, de nem durván. Én nem vagyok bántó,szóval soha nem sértettem meg ilyenért senkit. Mindenkit tisztelek, akiben van ennyi bátorság :)
207/699 anonim válasza:
Na már megint a bátorság:) Ugye nem budapesti vagy? Ha egyszer lesz annyi bátorságom, hogy leszólítsak egy lányt, nem akarom, hogy te legyél az:D
208/699 anonim válasza:
Nem, nem vagyok pesti :D
Tőlem nem kell tartanod, valószínűleg le sem szólítanál, de ha mégis, akkor olyan kedves mézesmázos nőnek gondolnál, akivel tapasztalatot nyertél nem pedig kapcsolatot buktál :D
Ügyelek rá, hogy ezt az érzést keltsem :)
209/699 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam:) Hát valószínűleg tényleg nem szólítanálak le, főleg, ha látnám a szemedbe az erőt:D
Mézes-mázas... Aha, ez a legrosszabb:) Mosolygó gyilkos:)
Merem remélni, hogy nem sok hozzád hasonló lány mászkál Bp.-n:D Félre ne értsd, tökjó fej csak vagy:) (így neten keresztül):D:D
210/699 A kérdező kommentje:
hát szijjasztok fiatalság !!!!!:D
2011. okt. 21. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!