Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igazuk van? Jogos a felháborod...

Igazuk van? Jogos a felháborodásuk?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés nem ide illik, de itt láttam hogy általában hasznos válaszokat adtok, szóval légyszíves ne szedjétek le!Először is ez az ügy a sulihoz kapcsolódik.Én Facebookon kiírtam valamit egy személyről, de azt a személyt(akit nem akartam hogy meglássa) letiltottam, de megtudta hogy mit írtam.Jogosan van felháborodva?Mert én letiltottam szóval ha úgy vesszük NEM rá tartozik.Mindenkinek meg van a maga véleménye. (és most már tudom hogy nem Facebookon kellett volna közzétenni) Szóval most jogos a felháborodás??Még annak ellenére is hogy letiltottam: magyarul nem rá tartozik?
2011. okt. 12. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
De van joga, hogy emlegesse amit kiirtàl róla. Az, hogy letiltottad az a te dolgod, de akkor ne irogass róla.
2011. okt. 12. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
92%

"mert hogy ha úgy írom ki hogy nincs letiltva akkor meg is értem.de így.."

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de valamiért még mindig nem érted. A többi hozzászólónak igaza van!

Ez a helyzet pont olyan, mintha kizárnának téged az osztályteremből, és zárt ajtó mögött téged aláznának.

Utána neked jogod lenne kérdőre vonni Őket?

Ha most azt mondod persze, akkor gondolkodj el rajta. Te pontosan ezt tetted, csak a gépeden. Nem szép dolog.

Kérj inkább bocsánatot ahelyett, hogy háborosz. Itt csak Ő az, aki ezt megteheti.

2011. okt. 12. 19:41
 13/20 bánomisén ***** válasza:
94%

Te komolyan azt hiszed, hogy ha letiltasz valakit Fb-on, az olyan, mintha meghalna a való életben??? ÉS most azon háborogsz, hogy a halott visszajár? :-D

Ébresztő, a Fb nem a világ, az csak egy közösségi oldal. Vannak közös ismerőseitek. Engem hiába tiltanál le, ha olyasmiket írkálnál rólam, ami nekem nem tetszik, vagy még nem is igaz, és megtudnám, nagyon nyakon vágnálak, akár tetszene neked, akár nem. Annyira érdekelne a véleményed, mint téged, hogy engem hogyan érint a firkálásod. Aztán elmélkedhetnél, hogy mennyit ér egy letiltás a Fb-on.

2011. okt. 12. 19:45
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Jogos a felháborodás, Ezért fel is jelenthetnek,gyorsan törölném azt a bejegyzést a helyedben..
2011. okt. 12. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyugtass meg hogy szőke vagy!!!
2011. okt. 12. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
s amúgy mit írtál ki róla?
2011. okt. 12. 20:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Róla írtad, tehát jogosan háborog. Ha durvát írtál, szerintem fel is jelenthetne jó hírnév megsértése miatt.

Amúgy gondolkodj: ha vannak közös ismerőseitek, szerinted nem fogja az egyik elmondani, vagy kinyomtatni neki hogy mit írtál?

Meg arra is gondolj, hogy fordított esetben te mit éreznél.,

2011. okt. 12. 20:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Minek kell Facebookon tudtára adni az embereknek, hogy valakivel bajod van? Ez annyira szánalmas, emellett még gyávaság is, mert nem mered vele rendezni a gondjaidat.
2011. okt. 12. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Jogos a felhaborodasa, igaza van es koze van hozza. Az mar annyira mellekes, hogy letiltottad vagy sem. Nem ertem, miert esik nehezedre felfogni, eddig mindenki ezt valaszolta es ez az igazsag. Hany eves vagy?
2011. okt. 12. 21:54
 20/20 anonim válasza:

LOL! mit írtál?...

kérlek küldd el nekem a

shgfk@citromail.hu-ra!

köszi és lehet hogy gratulálni is fogok ;)

2011. okt. 25. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!