A barátnőm nem tudja abba hagyni mit tegyek?
Figyelt kérdés
sziasztok a barátnőm folyamatosan fogdosni szokott persze amikor eszt meg teszi én arrébb ülők vagy arrébb húzódom nem tudom mit tegyek én meg kérdeztem tőle hogy leszbikus vagy? és aszt mondta nem dehogyis utána mondtam hogy akkor ezeket miért csinálod? és aszt mondta hogy ez 1 barátságba még bele fér . De aszt azért még hozzá teszem hogy a múltkor például meg fogta ott lent amikor zenét hallgattunk most veszek vele ősze vagy hagyjam neki ? vagy mit tegyek2011. szept. 30. 16:25
1/6 anonim válasza:
Vedd feleségül és fogadjatok örökbe 3 afrikai gyereket.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Hagyd neki te is élvezni fogod.Egy próbát megér...
4/6 anonim válasza:
Szóljatok nekem jövök harmadiknak, de csak ha jó csajok vagytok.
5/6 anonim válasza:
ne ilyeneken járjon az eszetek, inkább tanuljatok jobban magyarul.. az menőbb, mint a szex :D
6/6 anonim válasza:
off: aszt... egyszer még bele fér, de háromszor...
amúgy szerintem van leszbi hajlama, de még ő sem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!