A barátnőm megviccelt de rosszra fordult. :/:/ Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm őrültséget csinált, és most én vagyok a sz.rban...:/ Mikor kánikulák voltak, készítettünk bikinis képeket privát célra. Tegnap a barátnőm nálam volt és egy srác (akit én nem kedvelek) rám írt MSNen. Természetesen én erről nem tudtam,mivel nem tartózkodtam a szobámban! A barátnőm írogatott vele az én MSNemről. A srác kért tőlem képet, és a barátnőm elküldözgette neki a bikinis képeimet...(Ő nem tudta, h azokat nem szeretném nyilvánosságra hozni) :/ Bevallotta,amiért leüvöltöttem a fejét,most pedig kényszerből beszélek a fiúval, h ne jelenjenek meg a képeim valamilyen közösségi oldalon..:/:( Mit tudok tenni?? Szerintem csak imádkozni...22/L2011. aug. 4. 22:30
3/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes kérdést, te kisgyerek...-.-
2011. aug. 4. 22:32
4/32 A kérdező kommentje:
választ*
2011. aug. 4. 22:33
5/32 anonim válasza:
Az engedélyed nélkül nem teheti fel a netre! Ha igen, megsérti a személyiségi jogaidat, és feljelentheted.
6/32 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem értem miért exsunázol ha nem is vagyok az exe...:) Gyerekek vagytok még...:) Sajnállak titeket
2011. aug. 4. 22:34
7/32 anonim válasza:
Háát z nem volt szép tőle és a legkevésbé sem vicces!Már semmi nem tudsz tenni de azt ne hagyd hogy zsaroljon a srác!Mond meg barátnődnek hogy rendezze el a dolgot a sráccal!
8/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2011. aug. 4. 22:34
9/32 anonim válasza:
Miért csinálsz ilyen képeket
És ha ilyen jó barátnőd van akkor sajnállak
10/32 anonim válasza:
Hát vagy megbeszéled vele értelmesen a dolgokat, esetleg ha nem működik valami ismerős elintézi neked ha tudsz olyat.
Vagy egy enyhébb megoldás, hogy egy hozzáértő személlyel elintézed, hogy küldjön neki olyan vírust amit csak a formatálással lehet kiirtani = törlődik minden ami a gépén van.
Ezek közül választhatsz, sok szerencsét. :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!