Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm megviccelt de...

A barátnőm megviccelt de rosszra fordult. :/:/ Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm őrültséget csinált, és most én vagyok a sz.rban...:/ Mikor kánikulák voltak, készítettünk bikinis képeket privát célra. Tegnap a barátnőm nálam volt és egy srác (akit én nem kedvelek) rám írt MSNen. Természetesen én erről nem tudtam,mivel nem tartózkodtam a szobámban! A barátnőm írogatott vele az én MSNemről. A srác kért tőlem képet, és a barátnőm elküldözgette neki a bikinis képeimet...(Ő nem tudta, h azokat nem szeretném nyilvánosságra hozni) :/ Bevallotta,amiért leüvöltöttem a fejét,most pedig kényszerből beszélek a fiúval, h ne jelenjenek meg a képeim valamilyen közösségi oldalon..:/:( Mit tudok tenni?? Szerintem csak imádkozni...22/L
2011. aug. 4. 22:30
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Zsici, ha ennyire kisgyerek vagy,akkor húzz aludni! Megköszönném! ;)
2011. aug. 4. 22:42
 22/32 anonim ***** válasza:
Én meséltem a húgomról. Végül nem tette ki a srác a képeket. Békén hagyta a húgomat.
2011. aug. 4. 22:44
 23/32 anonim ***** válasza:
szerintem meg tegyél még fel értelmetlen kérdéseket, pánikolj be f@szságokon, és sértődj meg minden idióta válaszon mert akk nagylánynak érzed magad és lekisfiúzhatsz bárkit
2011. aug. 4. 22:45
 24/32 A kérdező kommentje:
Mind1,ezen nem fogok osztozni,mert én itt segítséget szeretnék, nem pedig szemrehányást! Ha ezt te nem érted akkor sajnálom. Lehet, neked f.szság,örülök neki,bárcsak nekem is az lenne... Téma lezárva! Kösz h benéztél!
2011. aug. 4. 22:47
 25/32 anonim ***** válasza:
én köszönöm
2011. aug. 4. 22:49
 26/32 anonim ***** válasza:
szilvásbuktát, mert azt szeretem.
2011. aug. 4. 22:50
 27/32 anonim ***** válasza:

Jaj, a régi történet.

Ha megkérted szépen a srácot és ez a srác normális, akkor nem fog kipakolni a netre. A barátnődnek meg mond meg, hogy ilyen "helyettesítésekből" baromi komoly kavarcok lehetnek, sokkal komolyabbak, mint amiben most vagy, szóval már csak a saját érdekében is álljon le az ilyen hülyeségekkel.

Te meg jelentkezz ki arról az átkozott MSN-ről, ha már nem vagy a szobában. Bár nem is értem, hogy minek használják még mindig az emberek...

2011. aug. 4. 23:27
 28/32 anonim válasza:

De egy bikinis képen mi a gáz különben?

Hogy jutott eszedbe hogy kiteszi bárhova is, megzsrolt, vagy mi?

Szerintem se engedj zsrolásnak elvégre csak bikinis kép, bárhonnan letölthető, sokan tesznek fel magukról iwiwre, stb, nincs abban semmi!

Ez nem hiszem hogy veszélyezettné a munkádat, nyugi!

Amúgy ha nagyon zavar, mond meg ténylega barátnődnek, hogy ha már ezt tette, rendezze le ő a pasival!

2011. aug. 5. 00:13
 29/32 anonim válasza:
exsuna
2011. aug. 5. 01:31
 30/32 anonim válasza:
Terhes vagy barátom.Sztem a Pikáccsú név nagyon illik majd a kisbabának.
2011. aug. 5. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!