A barátnőm megviccelt de rosszra fordult. :/:/ Mit tegyek?
jajj felkerülök valahova bikiniben, jajj most mit csináljak?!
kislány vagy még
Valóban ne hagyd magad zsarolni. Egy srác a húgommal tette meg, és anno azt mondta neki, hogy ha nem fekszik le vele kiteszi ide oda...
Akkor megnyugtattam a húgomat, hogy egyrészt valószínűleg valami kis hülye csinálja, másrészt, nem tudom, hogy akarná lefektetni x km-ről.
Ne hagyd magad, tiltsd le, ilyesmi.
Hajrá!
22/L
Lehet, h egyesek csípik ha egy csaj mutogatja magát, de én NEM!:) És igen szégyellném magam ha a képek, felkerülnének az internetre,mert 1. a munkámat is veszélyezteti, 2. nem járultam hozzá, h megjelenjenek! Szóval nem tudom melyikünk a "kisgyerek"...
Egy másik hozzászólónak pedig, amint a levelemben írtam,PRIVÁTként akartam a képeket,senkinek sem akartam elküldeni,ez gondolom nem tiltja semmi...
és az most mért baj? csak bikinis, nem meztelen .
max csak minden kis 10 éves a te képedre fogja verni=D
de ha már bikini
Akkor marad a 3. megoldás.
Hátha van olyan ismerősöd aki jártas a vírusok terén.
Előzőekhez meg: Rohadt egy dolog engedély nélkül kitenni bárki képét. Lehet, hogy nem olyan a kép de akkor is szemétség.
Már eleve az egy mocskos alak aki ilyennel zsarol valakit.
Az értelmes válaszokat pedig nagyon köszönöm,sokat segítetek vele és megnyugtattok!:)
Többiek: Itt nem a barátnőmön van a hangsúly,leginkább a képeken!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!