Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm megviccelt de...

A barátnőm megviccelt de rosszra fordult. :/:/ Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm őrültséget csinált, és most én vagyok a sz.rban...:/ Mikor kánikulák voltak, készítettünk bikinis képeket privát célra. Tegnap a barátnőm nálam volt és egy srác (akit én nem kedvelek) rám írt MSNen. Természetesen én erről nem tudtam,mivel nem tartózkodtam a szobámban! A barátnőm írogatott vele az én MSNemről. A srác kért tőlem képet, és a barátnőm elküldözgette neki a bikinis képeimet...(Ő nem tudta, h azokat nem szeretném nyilvánosságra hozni) :/ Bevallotta,amiért leüvöltöttem a fejét,most pedig kényszerből beszélek a fiúval, h ne jelenjenek meg a képeim valamilyen közösségi oldalon..:/:( Mit tudok tenni?? Szerintem csak imádkozni...22/L
2011. aug. 4. 22:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
A srác nagyon nagyon messze lakik tőlem/tőlünk, szóval csak interneten tartjuk a kapcsolatot...:/
2011. aug. 4. 22:35
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

jajj felkerülök valahova bikiniben, jajj most mit csináljak?!

kislány vagy még

2011. aug. 4. 22:36
 13/32 anonim válasza:
Akinek elküldte a képeket megvan az msnje? add meg köszi xD
2011. aug. 4. 22:36
 14/32 anonim ***** válasza:

Valóban ne hagyd magad zsarolni. Egy srác a húgommal tette meg, és anno azt mondta neki, hogy ha nem fekszik le vele kiteszi ide oda...

Akkor megnyugtattam a húgomat, hogy egyrészt valószínűleg valami kis hülye csinálja, másrészt, nem tudom, hogy akarná lefektetni x km-ről.

Ne hagyd magad, tiltsd le, ilyesmi.

Hajrá!

22/L

2011. aug. 4. 22:37
 15/32 anonim ***** válasza:
jófej "barátnőd" van...
2011. aug. 4. 22:37
 16/32 A kérdező kommentje:

Lehet, h egyesek csípik ha egy csaj mutogatja magát, de én NEM!:) És igen szégyellném magam ha a képek, felkerülnének az internetre,mert 1. a munkámat is veszélyezteti, 2. nem járultam hozzá, h megjelenjenek! Szóval nem tudom melyikünk a "kisgyerek"...

Egy másik hozzászólónak pedig, amint a levelemben írtam,PRIVÁTként akartam a képeket,senkinek sem akartam elküldeni,ez gondolom nem tiltja semmi...

2011. aug. 4. 22:38
 17/32 anonim válasza:
100%

és az most mért baj? csak bikinis, nem meztelen .

max csak minden kis 10 éves a te képedre fogja verni=D

2011. aug. 4. 22:40
 18/32 anonim ***** válasza:
 19/32 anonim válasza:
100%

Akkor marad a 3. megoldás.

Hátha van olyan ismerősöd aki jártas a vírusok terén.

Előzőekhez meg: Rohadt egy dolog engedély nélkül kitenni bárki képét. Lehet, hogy nem olyan a kép de akkor is szemétség.

Már eleve az egy mocskos alak aki ilyennel zsarol valakit.

20/32 A kérdező kommentje:

Az értelmes válaszokat pedig nagyon köszönöm,sokat segítetek vele és megnyugtattok!:)

Többiek: Itt nem a barátnőmön van a hangsúly,leginkább a képeken!!

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!