Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm megviccelt de...

A barátnőm megviccelt de rosszra fordult. :/:/ Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőm őrültséget csinált, és most én vagyok a sz.rban...:/ Mikor kánikulák voltak, készítettünk bikinis képeket privát célra. Tegnap a barátnőm nálam volt és egy srác (akit én nem kedvelek) rám írt MSNen. Természetesen én erről nem tudtam,mivel nem tartózkodtam a szobámban! A barátnőm írogatott vele az én MSNemről. A srác kért tőlem képet, és a barátnőm elküldözgette neki a bikinis képeimet...(Ő nem tudta, h azokat nem szeretném nyilvánosságra hozni) :/ Bevallotta,amiért leüvöltöttem a fejét,most pedig kényszerből beszélek a fiúval, h ne jelenjenek meg a képeim valamilyen közösségi oldalon..:/:( Mit tudok tenni?? Szerintem csak imádkozni...22/L
2011. aug. 4. 22:30
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Minden okéés lett:) A srác pár nap múlva írta, h nem e küldeném el még 1x a képeket,mert véletlenül komplett kitörölte azt a mappát,amibe a képeimet tárolta!:)) Full happység van:) Köszönöm még 1x mindenkinek a segítséget!!:) :*
2011. aug. 8. 10:51
 32/32 anonim válasza:

Ez a gyerek egy tősgyökeres pancser :DDD

Örülök, hogy happy end lett a vége :)

2011. aug. 8. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!