Mit tegyek ha a barátnőm megfojt engem túlzott barátságával, szeretetével, ragaszkodásával?
Állandóan aggódik, kombinál, olyan kérdéseket tesz fel, amire nehéz válaszolni, hogy ne sértsem meg.
Hogyan oldjam meg. Kezdetben nagyon szimpatikus volt, de a negatív gondolatai már nem tetszenek.
Terhes a jelenléte, de udvarias vagyok vele. Ha van véleményem, egyenesen megmondom. Belehal szegény.
Segítsek Neki, de hogyan??? Folytassam a barátságot?
Lelki értelemben kérdezem, nem szexuálisan.
Ötlet, tapasztalat?
(kapcsolat nő a nővel)
Nehéz helyzetben vagyok, de a Barátnőmnek még nehezebb, nem tudom, hogyan kezeljem az egészet.
Félek, valami rosszat fog csinálni magával :(
Második hozzászólónak:
Mit mondjak, hogyan lazítson? Jobb lesz utána a kapcsolat?
"ha ezen megsértődik, így járt." Akkor be kell fejezni Vele?
Harmadik hozzászólónak:
Ez nagyon jó tanács, de nem ismerem ezt a szót:
energiavámpír. :(((
Nagyon rébuszokban írsz (gondolom nem véletlenül), de mit jelent, hogy állandóan aggódik, kombinál és olyan kérdéseket tesz fel, amire nehéz válaszolni?
Érted aggódik, vagy magát sajnáltatja? Miket kérdez? Mert, ha tényleg egy energiavámpír, szeirntem nyugodtan le lehet koccolni, viszont, ha érted aggódik, és látszik rajta, hogy a "szereteted élteti", akkor tényleg valahogy másképp kéne.. biztos, hogy megsértődne, ha megmondanád mi vele a bajod? Lehet, hogy okulhatna belőle!
Nagyon rébuszokban írsz (gondolom nem véletlenül), de mit jelent, hogy állandóan aggódik, kombinál és olyan kérdéseket tesz fel, amire nehéz válaszolni?
Érted aggódik, vagy magát sajnáltatja? Miket kérdez? Mert, ha tényleg egy energiavámpír, szeirntem nyugodtan le lehet koccolni, viszont, ha érted aggódik, és látszik rajta, hogy a "szereteted élteti", akkor tényleg valahogy másképp kéne.. biztos, hogy megsértődne, ha megmondanád mi vele a bajod? Lehet, hogy okulhatna belőle!
Értem aggódik, biztat, a "szeretetem élteti", bizonyos dolgokat nem ért, például helyzeteket, mondásaimat, viselkedésemet. Szerintem ez a kombinálás, hogy másképp értelmez, kérdez, mint amire gondolok. Nem is árulom el mindent Neki, mire gondolok? Nincs türelmem magyarázkodni, nem is szeretek. Türelmetlen és ideges vagyok, de nemcsak hozzá. Mindenen felkapom a vizet sok emberrel. A legtöbb emberrel jól kijövök.
A barátnőmnek más a mentalitása, gondolkodása, aggódós típus. Nagyon tud szeretni, elnézi a hibáimat is, nem is egyszer. Ám Én nem tudom megbocsátani és mereven ragaszkodom rossz megnyilvánulásaihoz.
Néha magát sajnáltatja, de ez nem gyakori.
Akkor milyen ember lehetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!