Mit tegyek ha a barátnőm megfojt engem túlzott barátságával, szeretetével, ragaszkodásával?
Állandóan aggódik, kombinál, olyan kérdéseket tesz fel, amire nehéz válaszolni, hogy ne sértsem meg.
Hogyan oldjam meg. Kezdetben nagyon szimpatikus volt, de a negatív gondolatai már nem tetszenek.
Terhes a jelenléte, de udvarias vagyok vele. Ha van véleményem, egyenesen megmondom. Belehal szegény.
Segítsek Neki, de hogyan??? Folytassam a barátságot?
Lelki értelemben kérdezem, nem szexuálisan.
Ötlet, tapasztalat?
(kapcsolat nő a nővel)
19:49 Szívesen lepasszolom Barátnőmet, ha örülsz Neki.
Mit teszel Vele, mi a célod? Nagyon odaadó és becsületes, rendes. Én vagyok, aki sokat nyavalygok, de sokszor felálltam. A bajait is elmondja utána, ami nagyon nem hiányzik. Átérzi, ezért, de nem kell.
Köszi:), azért így ismeretlenül nem "szednék föl" valakit. Hiszen a leírtak alapján csak egy szeletéről kaptam képet, azt is szubjektíven.
Csak ezek alapján amit írsz, hogy mennyire ragaszkodó, odaadó, szerető.. nem lehet ez rossz. Régebben volt ilyen nagyon-nagyon jó barátnőm, akivel elsodort az élet. Azóta meg úgy érzem ritka, ha valaki tényleg egy "hű barát", és nem akkor kerül elő, ha kell neki valami, vagy ha unatkozik.
Azért megértelek téged is, hisz ha nincs meg a hullámhossz, az ember sokra megy a hű barátjával. Nekem is volt olyan barátnőm, aki nagyon rendes és megbízható volt - nagyon becsültem is érte -, de sajnos nem tudtunk olyan igazán jókat beszélgetni, annyira más világ voltunk. Persze attól még szerettük egymást, de egyértelmű volt, hogy így nehezen leszünk egymás "legjobb barátnői".
Azért kíváncsi vagyok mennyi az a "nem fiatal".:) Én 24 vagyok, és így is azt érzem, hogy ez már az a kor, ahol nem a barátságok a legfontosabbak az embernek. És ez azért hiányzik.
Köszöm minden Hozzászólónak a sok értékes segítségért és Mindent.
50 felé...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!