Elribult a legjobb barátnőm! Mit tegyek?
úgy kezdődött,hogy a barátnőm elment randizni valami 14 éves sráccal o.O
és utána mesélte nekem hogy jajj de jó volt mert smároltak meg így meg úgy cuki meg stb stb stb. ...
és már több mint egy hete járnak és azóta tökre megváltozott :S
mert régebben olyasmi volt mint én,vagány volt,egy picit fiús is,de most elkezdett barátkozni az osztálytársaival,azok a lányok meg olyanok hogy 12-13 évesen már vizipipáznak meg lopnak a boltból ilyen szines karkötőket,meg állandóan a szex a témájuk ....
és a barátnőm is olyan lett mint ők
és velem már alig foglalkozik
és ő volt az egyetlen olyan barátnőm,akibe tényleg megbízok
azaz márcsak megbízTAM,ki tudja miket mondott már el rólam az új barátnőcskéinek ..
és én at akarom hogy olyan legyen mint régen
mit tegyek?
a "pasijától" csak nem szakíthatom el,hameg megmondanám neki hogy ne barátkozzon azokkal a p.csákkal,azt hinné,féltékeny vagyok és hogy nem akarom hogy sok barátnője legyen
pedig ez nem így van,csak ha legalább sok barátja van,azok ne ilyen kis r.bancok legyenek ...
mit csináljak?
13l (a barátnőm szintén)
köszi a válaszokat
16:29 az,persze,mire vagyok féltékeny,hogy úgy öltözik a barátnőm mint egy sarki?
nem tudom,az osztálytársaim is ilyesmik,a hátuk mögött kibeszélik egymást,de egymás mellett már olyan puszipajtások ... és az ő barátságuk is 7 éve tart ...
úgyhogy félek hogy a barátnőm is ilyen hosszútávra tervezi ezt a "barátságot"
hát megpróbálok :||
köszi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!