Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik embercsoport idegesít...

Melyik embercsoport idegesít a legjobban? Miért?

Figyelt kérdés

Engem pl. a nyugdíjasok, akik dúrakodnak előre mindenhol és azt hiszik nekik mindent szabad, mert idősebbek ÉS a kismamák, akik elállják a járdát babakocsival, azt hiszik ők különbek, mert szültek és elvárják, hogy átadjam a helyem.

Hozzátenném, hogy ez így, amit írtam általánosítás, mindkét csoportban van szépszámmal kivétel, csak sok ilyennel találkoztam mostanában, azért is tettem fel a kérdést. Ezért kérek mindenkit, hogy ne essetek egymásnak, csak a kérdésre válaszoljatok.

2011. szept. 29. 16:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
ehhez a helyátadás témához hozzászólnék. 18 éves lány vagyok, és tartósan beteg. ha rám néz valaki teljesen egészségesnek látszom, fittnek, meg midnnd. viszont súlyos gerinc és ízületi mege gyéb csontproblémák miatt képtelen vagyok hosszabb távon sétálni és sokat állni. nyilván pofátlannak tűnök, amikor leülök mindenhol tekintet nélkül az idősekre, vagy amikor nem adom át a helyet. de már egy osztálykirándulást is kihagytam tavaly, mert féltem a fájdalomtól. nem mindenkin látszik meg, hogy baja van, és nem csak az öregeknek van problémája
2011. okt. 3. 00:13
 32/32 anonim ***** válasza:
a kockáztatni nem merő, viszont a szar életén állandóan nyavajgó embereket nem bírom! Azokat akiknek még ha van is lehetőségük, egyszerűen belesüppednek a szar hétköznapjaikba, a szar munkájukba, de nyavajognak egyfolytában, hogy de jó lenne ha jobb lenne, és mindíg másra irígykednek.
2011. okt. 3. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!