Melyik embercsoport idegesít a legjobban? Miért?
Engem pl. a nyugdíjasok, akik dúrakodnak előre mindenhol és azt hiszik nekik mindent szabad, mert idősebbek ÉS a kismamák, akik elállják a járdát babakocsival, azt hiszik ők különbek, mert szültek és elvárják, hogy átadjam a helyem.
Hozzátenném, hogy ez így, amit írtam általánosítás, mindkét csoportban van szépszámmal kivétel, csak sok ilyennel találkoztam mostanában, azért is tettem fel a kérdést. Ezért kérek mindenkit, hogy ne essetek egymásnak, csak a kérdésre válaszoljatok.
"a 7-es buszon, és 5 (!) megállón át"
egész 10-15 percen keresztül? TE JÓ ÉG!!!! ÉLSZ MÉG?
Két gyerekkel a hasamban volt nem egyszer, hogy meg kellett küzdenem a helyért a buszon, villamoson.
Egyszer egy nő (36 hetes terhes voltam az ikrekkel) el kezdett velem ordibálni a buszon, mert nem voltam hajlandó óriás hassal a belső ülésre leülni. Hozzáteszem, megkérdeztem, beül-e, és már helyezkedtem is, de ez neki nem volt elég.
Nem védem a kismamákat, kisgyerekeseket, de tény, hogy sok idióta, paraszt van, aki nem veszik figyelembe, hogy nekik kicsit nehezebb a közlekedés.
Én nem vágok fel azzal, hogy kipottyantottam két gyereket magamból, de elvárom, hogy a viselkedési normákkal bánjanak velem és a picikkel, mert míg nem voltam kismama, én is így tettem!
- plázaribancok
- izomagyú idióták
- cigányok
- nyugdíjasok
- emósok
- bigott vallásosak
22/N
egyetértek a 16:54 82%-ban hasznos válaszokat adóval.
plussz azért cigányok , idegesítenek, de nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!