Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik embercsoport idegesít...

Melyik embercsoport idegesít a legjobban? Miért?

Figyelt kérdés

Engem pl. a nyugdíjasok, akik dúrakodnak előre mindenhol és azt hiszik nekik mindent szabad, mert idősebbek ÉS a kismamák, akik elállják a járdát babakocsival, azt hiszik ők különbek, mert szültek és elvárják, hogy átadjam a helyem.

Hozzátenném, hogy ez így, amit írtam általánosítás, mindkét csoportban van szépszámmal kivétel, csak sok ilyennel találkoztam mostanában, azért is tettem fel a kérdést. Ezért kérek mindenkit, hogy ne essetek egymásnak, csak a kérdésre válaszoljatok.

2011. szept. 29. 16:45
1 2 3 4
 11/32 reptoid ***** válasza:
52%

"a 7-es buszon, és 5 (!) megállón át"

egész 10-15 percen keresztül? TE JÓ ÉG!!!! ÉLSZ MÉG?

2011. szept. 29. 16:57
 12/32 anonim ***** válasza:
67%
A 14-18 éves korú gyerekek,és azok közül is a fiúk.
2011. szept. 29. 16:57
 13/32 anonim ***** válasza:
65%

Két gyerekkel a hasamban volt nem egyszer, hogy meg kellett küzdenem a helyért a buszon, villamoson.

Egyszer egy nő (36 hetes terhes voltam az ikrekkel) el kezdett velem ordibálni a buszon, mert nem voltam hajlandó óriás hassal a belső ülésre leülni. Hozzáteszem, megkérdeztem, beül-e, és már helyezkedtem is, de ez neki nem volt elég.

Nem védem a kismamákat, kisgyerekeseket, de tény, hogy sok idióta, paraszt van, aki nem veszik figyelembe, hogy nekik kicsit nehezebb a közlekedés.

Én nem vágok fel azzal, hogy kipottyantottam két gyereket magamból, de elvárom, hogy a viselkedési normákkal bánjanak velem és a picikkel, mert míg nem voltam kismama, én is így tettem!

2011. szept. 29. 17:00
 14/32 anonim ***** válasza:
72%
jav.: megfelelő viselkedési normákkal...
2011. szept. 29. 17:02
 15/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell itt megkülönböztetni (egy népcsoporton kivül, mert azok valóban félelmetesek)senkit sem. Mindenkiben van hiba, attól függ kinek milyen napja van.
2011. szept. 29. 17:09
 16/32 anonim ***** válasza:
57%
bigott katolikusok, prűdök, tinédzserek, kisgyerekek és anyukáik, hisztisπcsák, de mindenek felett akik folyton dumálnak és mindig a figyelem középpontjában akarnak lenni meg belepofáznak mindenbe
2011. szept. 29. 17:09
 17/32 anonim ***** válasza:
59%

- plázaribancok

- izomagyú idióták

- cigányok

- nyugdíjasok

- emósok

- bigott vallásosak

22/N

2011. szept. 29. 17:11
 18/32 anonim ***** válasza:
92%
cigányok,buták,r*bancok
2011. szept. 29. 17:16
 19/32 anonim ***** válasza:
88%
Engem most per pillanat a cigányok; csendes környéken lakunk, kertes ház ablakát nem lehet kinyitni, mert gesztenyefás park vesz körül minket, és a derék dzsippók botokkal verik le a termést, ordítanak, rugdossák a ház falát, gyermekeiket hagyják benyúlkálni a kerítésen, hátha megharapja valamelyik kutyánk...Mert ugye gesztenyét gyűjtenek. Ja és az ablakon is be-benéznek, felcsimpaszkodva.
2011. szept. 29. 17:19
 20/32 anonim ***** válasza:
88%

egyetértek a 16:54 82%-ban hasznos válaszokat adóval.

plussz azért cigányok , idegesítenek, de nagyon

2011. szept. 29. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!