Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik embercsoport idegesít...

Melyik embercsoport idegesít a legjobban? Miért?

Figyelt kérdés

Engem pl. a nyugdíjasok, akik dúrakodnak előre mindenhol és azt hiszik nekik mindent szabad, mert idősebbek ÉS a kismamák, akik elállják a járdát babakocsival, azt hiszik ők különbek, mert szültek és elvárják, hogy átadjam a helyem.

Hozzátenném, hogy ez így, amit írtam általánosítás, mindkét csoportban van szépszámmal kivétel, csak sok ilyennel találkoztam mostanában, azért is tettem fel a kérdést. Ezért kérek mindenkit, hogy ne essetek egymásnak, csak a kérdésre válaszoljatok.

2011. szept. 29. 16:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
58%
a politikusok, és az unatkozó emberek, akik jó módjukban nem tudjàk, hogy mit csinàljanak.
2011. szept. 29. 17:20
 22/32 anonim ***** válasza:
54%
...ja és azokat kihagytam, akik gyik-en leértékelik a normális válaszaimat.
2011. szept. 29. 17:22
 23/32 anonim válasza:
93%

A cigányok.

Mert hozzánk már kétszer törtek be idén (szerencsére itthon voltunk, és elkergettük őket).

Ja és Zuglóban lakunk, nem is a 8 kerben.

Továbbá, mert a szomszéd házban cigányok is laknak és folyamatosan valamilyen zajt generálnak.

A nagyszülők a rádiót üvöltetik a kertben, és fémhulladékokat kalapálnak.

A gyerekek, ha megjönnek a BMW-vel, Mercedessel kinyitják az ajtókat és a hifit üvöltetik.

Az unoka is (aki szintén itt lakik) üvöltve beszél, és néha úgy visít, mintha ölnék.

Plusz régebben lagzikat is tartottak a kertben. A zene az egész környéken iszonyú hangos volt.

Az is zavaró, hogy nincs kukájuk (bár kötelező lenne), úgyhogy a miénkbe hordják át a szemetet.

2011. szept. 29. 17:35
 24/32 anonim ***** válasza:
70%

ma 17:22

Azért pontozzák le a válaszainkat,mert magukra ismertek,és az igazság piszokul tud fájni. :D

2011. szept. 29. 17:43
 25/32 anonim ***** válasza:
54%
Most is itt ordítanak az ablak alatt, hogy ááájdedzshukkervágyokbásszmég. Közben gesztenyével dobálják a házat.
2011. szept. 29. 17:43
 26/32 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat (már amelyik a kérdésre válaszolt és nem a saját igazáról akart meggyőzni, lásd 17:00-es) légyszi csak a kérdésre válaszoljatok, nem akarom, hogy elszabaduljanak az indulatok.
2011. szept. 29. 17:48
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Az ordenáré cigányok/fehércigók, valamint azok az arrogáns emberek, akik azt hiszik, hogy rettentő műveltek, holott tök sötétek.
2011. szept. 29. 18:37
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Cigányok, mert bunkók.
2011. szept. 29. 18:44
 29/32 anonim ***** válasza:
87%
Akik szajkózzák, hogy 2012-ben vége lesz a világnak.
2011. szept. 29. 20:08
 30/32 anonim ***** válasza:
82%
A pesszimista, mindegy akkor sem változik semmi típusú emberek. Például az aki úgy gondolja, hogy egy szemét eldobása nem bűn, nem azon az egyen múlik a környezetünk tisztasága. Hogy nem takarékoskodik az energiával, mert majd odafönt a vezetés megoldja hogy jobb legyen (de persze nem lesz), aztán már csak nyavalyogni tud, hogy de rossz az élet.
2011. szept. 29. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!