Melyik embercsoport idegesít a legjobban? Miért?
Engem pl. a nyugdíjasok, akik dúrakodnak előre mindenhol és azt hiszik nekik mindent szabad, mert idősebbek ÉS a kismamák, akik elállják a járdát babakocsival, azt hiszik ők különbek, mert szültek és elvárják, hogy átadjam a helyem.
Hozzátenném, hogy ez így, amit írtam általánosítás, mindkét csoportban van szépszámmal kivétel, csak sok ilyennel találkoztam mostanában, azért is tettem fel a kérdést. Ezért kérek mindenkit, hogy ne essetek egymásnak, csak a kérdésre válaszoljatok.
A cigányok.
Mert hozzánk már kétszer törtek be idén (szerencsére itthon voltunk, és elkergettük őket).
Ja és Zuglóban lakunk, nem is a 8 kerben.
Továbbá, mert a szomszéd házban cigányok is laknak és folyamatosan valamilyen zajt generálnak.
A nagyszülők a rádiót üvöltetik a kertben, és fémhulladékokat kalapálnak.
A gyerekek, ha megjönnek a BMW-vel, Mercedessel kinyitják az ajtókat és a hifit üvöltetik.
Az unoka is (aki szintén itt lakik) üvöltve beszél, és néha úgy visít, mintha ölnék.
Plusz régebben lagzikat is tartottak a kertben. A zene az egész környéken iszonyú hangos volt.
Az is zavaró, hogy nincs kukájuk (bár kötelező lenne), úgyhogy a miénkbe hordják át a szemetet.
ma 17:22
Azért pontozzák le a válaszainkat,mert magukra ismertek,és az igazság piszokul tud fájni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!