Melyik embercsoport idegesít a legjobban? Miért?
Engem pl. a nyugdíjasok, akik dúrakodnak előre mindenhol és azt hiszik nekik mindent szabad, mert idősebbek ÉS a kismamák, akik elállják a járdát babakocsival, azt hiszik ők különbek, mert szültek és elvárják, hogy átadjam a helyem.
Hozzátenném, hogy ez így, amit írtam általánosítás, mindkét csoportban van szépszámmal kivétel, csak sok ilyennel találkoztam mostanában, azért is tettem fel a kérdést. Ezért kérek mindenkit, hogy ne essetek egymásnak, csak a kérdésre válaszoljatok.
Mindenütt van kivétel ez így van.
De tényleg van sok tolakodó nyugdíjas és öntelt, "enyém a világ"-hitű kisgyerekes anyuka.
akik viszont még ettől is jobban (a legjobban) irritálnak, azok a cigányok!
Azok minden összesítve.
Hangoskodnak, szemetelnek utcán, tömegközlekedésen, minden lehetséges helyen, elállják az utad ( térj ki te, ha szembejönnek veled) és beléd kötnek, ha azt hiszik csúnyán néztél rájuk, vagy netán kinyitod a szád nemtetszésed kifejezve.
Szerencsére ez egy elég gyáva állatfaj, csak csapatban bátrak, így egyesével le lehet őket szerelni.
Vagy engem pl. a férjem szokott megvédeni tőlük, sajnos szükség van rá, hiszen Borsodban lakunk...
Engem az olyanok, mint te, kérdező.
Egész életemben tiszteltem a nyugdíjasokat (39 éves vagyok), még a 'bogarasokat' is. Ha nem tetszett valamelyik, akkor arrébb mentem, de nem filóztam azon, hogy idegesítenek vagy nem.
A kismamák. Hát igen.. Nekem már nagyobb a gyerekem, de emlékszem, hogy egyetlen egyszer fordult elő velem, hogy álltam a 2 éves lányommal a karomon a 7-es buszon, és 5 (!) megállón át álltam, mert senki se adta át a helyét nekünk.. Hogy nekem nem, az ok, de a kicsinek sem?!
Én gyerekként is átadtam a helyemet idősnek, betegnek, terhesnek, kisgyerekesnek, és most is átadom, és amig fel bírok állni az ülésről, át is fogom. Voltál te már terhes? Vagy van gyereked? Nem hiszem. Nem az a gáz, hogy állni kell, hanem hogy ha fékez a busz, és esel, nagy baj is történhet a babával.
Nekem még sosem állta el kismama az utamat babakocsival. Pedig nagy biciklisek vagyunk, és a bicikliutakon rendszeresen találkozunk babakocsit toló anyukákkal, mert a járdán egyszerűen nem fér el a babakocsi. És érdekes, senki sem csengeti le őket a bicikliútról.. szépen kikerüljük őket.
Szóval neked még tanulni kell a toleranciát, de nagyon. És ez nem vita, nem letolás, és nem estem neki senkinek. :) Remélem!
A kulturálatlan bunkók kortól és nemtől és egyéb hovatartozástól függetlenül.
A tolakodó nyugdíjas,
a taxisofőr, aki a nekem zöld jelzésnél a zebrán elüt két kisgyerekkel,
a csöves, amelyik a gyerekek szeme láttára hugyál a bokorba a játszótéren, és megtámadja a nagymamát, aki rászól
a neveletlen önelégült tizenévesek hordái
a turisták, akiktől nem lehet haladni az úton
a barnák, akik ordibálnak az utcán
elnézést, ha valakit kihagytam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!