Milyen színű lesz idén a karácsonyfátok? Kikkel ünnepeltek?
Tudnátok mondani nekem olcsó karácsonyfadísz lelő helyeket (de mégis azért szépeket)? Plusz kézzel készíthető komolyabb ajándék tippeket?
Köszi a válaszokat.
Nekünk idén műfenyőnk lesz, mert tavaly nagyon sajnáltam az élőt. Hiába kapott vizet, nagyon melege volt és nagyon hullott. A díszítést még nem találtam ki, ha gömbök lesznek, akkor csak 2-3 színű lesz, ha másfajta díszek, akkor tarka lesz. Az biztos,hogy szaloncukor lesz rajta, de a régi fajta csomagolású. Lehet, hogy habkarika is meg csokisperec is. Még az égőket sem tudom, van színes is meg egyszínű is itthon. (Azért mert valakinek mindig másfajta a fája, az nem azt jelenti, hogy minden évben új díszeket vesz.)
Ajándék idén is sütemény lesz, meg gondolkodom házi lekváron karácsonyi ízekkel, és házi készítésű csokilikőrön is.
Régen mindig úgy nézett ki a karácsony nálunk, hogy 24-én nagyszüleimnél voltunk, 25-én mentünk kereszt szüleimhez, 26-án nagymamámhoz. Ma már csak nagyszüleimnél vagyunk 24-én és ha el tudunk menni, akkor karácsony harmadnapján vagy előtte/utána megyünk nagymamámhoz.
A karácsonyfa vásárlást egy héttel előtte oldjuk meg, ajándékokat nem nagyon szoktunk vásárolni, sütés-főzés volt az, ami régen nagy divat volt nálunk, de ahogy egyre nagyobb leszek, már nincsenek egy héttel ezelőtt elkezdődött süteménysütések... pár süteményfajtát össze tudunk dobni egy-két nap alatt, mostanában nem kell egy hét hozzá. A születésnapom lesz nagy újdonság, 18 leszek szilveszterkor, bibibi. :P Nem mindenki 31-i gyerek decemberbe.
Egyébként nálunk a fa vegyes szokott lenni, minden díszt rárakunk, vannak még régebbi díszeink is, amiket már nem lehet sehol kapni, vagy piros-arany, vagy piros-ezüst - de ilyen kétfajta kombináció CSAK nagyon ritkán szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!