Milyen színű lesz idén a karácsonyfátok? Kikkel ünnepeltek?
Tudnátok mondani nekem olcsó karácsonyfadísz lelő helyeket (de mégis azért szépeket)? Plusz kézzel készíthető komolyabb ajándék tippeket?
Köszi a válaszokat.
Kedves Vanilia!
Én is patchwork teknikával készítek ágyneműhuzatot most. Nem rég volt olyan kérdésem is, hogy ha csak huzatot készítek, nem baj-e ha nem lesz benne bélés ami összetartja a varrásokat. Mert sok helyen olvastam, hogy a patchwork teknikával készült takaró lapok közé flízt varrtak. Te hogy fogod csinálni? Kaptál már hozzá való karácsonyi mintás anyagot, vagy te nem olyanból csinálod? Én még nem találtam sajnos nekem tetszőt, fa és ajándékmintásat szeretnék piros zöld színekben:P
Nálunk általában színes a fa...sajnos:( Én piros fát szeretnék, de a nővérem mindig beleszólt eddig. Idén is bele fog.
Nálunk úgy néz ki a karácsony, hogy 24-én eszünk nálunk is, a pároméknál is (ha még fér), odaadjuk az ajándékokat...kész, passz...
Jövő karácsonyt lehetőleg már kettesben ünnepeljük a párommal, saját piros-arany fával, ahogyan én szeretem:) Utána meg egyik nap egyik másik nap másik családnál leszünk:)
21-L
Nekünk idén is vmi egyszerű és szép díszítés lesz. Arany, piros, ezüst, kék, másmilyen díszünk nincs is. Már gyerekkoromban sem lelkesedtem az ezerféle kaotikus díszekért, meg a szaloncukor fára lógatásáért. Tényleg, ezt nem is említette eddig senki. :) Mondjuk én alapból is a "minimál", letisztult, egyszerű dolgokat kedvelem.
Nagy rokonságos összejövetelt sem szeretnék többé, tavaly nagyon nem volt jó vége.
Díszeket drogériákban vettem, de a piacon is lehet kapni jókat, csak rengeteg a giccses sz@r sajnos.
Ajándék ötletekben nem vagyok jó, mindig valami hasznosat igyekszem kitalálni, amire amúgy is vágyik vagy tudom, hogy örülne neki.
Piros-arany a nagy fa.
Nekem van a szobámban egy kisebb minden évben, az pink-ezüst-arany színekben pompázik ;)
22/N
Belinkeled a kérdést?
Egyébként én is csak sima huzatot akarok, azt könnyebb "variálni", télen-nyáron használatos attól függően, hogy milyen takarót gyömöszöl bele az, akinek szánom. Viszont tervezek ülőpárnát, abba rakok egy vékony szivacsréteget.
A mintán már sokat gondolkoztam. A takaró biztos, hogy "általános" lesz, hogy egész évben lehessen használni, de szerintem a párnák alkalmiak lesznek, karácsonyi díszpárnák. Kérdés, hogy találok-e szép karácsonyi anyagot, és hogy mennyire lesz drága.
Persze, itt van: http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__2215821-f..
Szerintem fogsz te is szép anyagot találni, én már kérdezősködtem és azt mondták októberben már hatalmas választék lesz. Csak hát igen, meg kell találni az olcsóbb boltokat, mert a bricoban ahol először néztem az egeket verdeste a karácsonyi méteráru ára..
Juj, ezt az oldalt most találtam, rengeteg kreatív dolog van, ami szerintem hasznosítható. Nézd meg, ha gondolod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!