Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen színű lesz idén a...

Milyen színű lesz idén a karácsonyfátok? Kikkel ünnepeltek?

Figyelt kérdés

Tudnátok mondani nekem olcsó karácsonyfadísz lelő helyeket (de mégis azért szépeket)? Plusz kézzel készíthető komolyabb ajándék tippeket?

Köszi a válaszokat.

2011. szept. 29. 11:08
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
A kérdésre ha kérhetem:D Súlyos dilemmában vagyok....nem tudom, hogy piros-arany, vagy barna-arany legyen a fán:D
2011. szept. 29. 11:15
 2/35 anonim ***** válasza:

Nálunk így néz ki a karácsony, mióta együtt élünk a párommal:

3 napos, egyik napon az ő szüleinél vacsi, másikon az enyéimnél vacsi, aztán kettesben.

A fánk mindig friss fenyő (utáljuk a mű dolgokat), én a normann fenyőt szeretem a legjobban, mert illatos és nem hullik, de erre nincs mindig pénz, ilyenkor maradunk a sima lucnál.

A díszeket minden évben mi készítjük ketten. Narancsot és almát aszalunk a sütőben, tűzünk bele fahéjat, botokat, szegfűszeget, a tetejükre szép masnit kötünk mintás, drótszegélyes szalagokból és aranyszínű szalaggal akasztjuk fel. Plusz persze az elmaradhatatlan égő, ami nem színes, hanem sima sárga.

Így nagyon szép, természetes az összhatás, az illata pedig elterjed az egész házban, imádjuk. :)

21L

2011. szept. 29. 11:15
 3/35 anonim válasza:
Nálunk kék-ezüst lesz idén. Tavaly piros-arany volt, de tetszik a lila is. :)
2011. szept. 29. 11:16
 4/35 anonim ***** válasza:
54%

Aha... a tavalyi dísz már nem is jó, ajándékra viszont nincs pénz. Érdekes.

Nekem olyan lesz, mint minden évben. Nekem jók a régi díszek is.

2011. szept. 29. 11:18
 5/35 anonim ***** válasza:
Piros-arany. Minden évben ugyanez.
2011. szept. 29. 11:20
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

OK, tehát a kérdésre:

nálunk minden évben piros. nekem ez a kedvencem, olyan jól passzol a fa zöldjéhez. De ha nem piros, akkor is meleg színekkel szeretem díszíteni még a fát.

Ezen kívül még nagyon tetszenek a természetes anyagokból készített díszek: mézeskalács, dió aranyra festve, szalmadíszek, kerámiadíszek. ezek nem is drágák. főleg, ha saját gyártmány.

2011. szept. 29. 11:22
 7/35 anonim ***** válasza:
nekünk mindig piros-arany....ezek a karácsony színei :)
2011. szept. 29. 11:23
 8/35 anonim válasza:
piros, ezüst, és kék díszeink vannak, úgyhogy vagy piros-ezüst, vagy kék-ezüst, nem veszünk új díszeket. Ajándékok:még fogalmam sincs, a legnagyobb ajándékot a gólya hozza, valamivel karácsony előtt :D
2011. szept. 29. 11:25
 9/35 anonim ***** válasza:
Nem állunk olyan jól anyagilag, hogy egyszínűbe öltöztessük a fát. A régi, gyerekkori, maradék díszeket rakjuk fel rá. Ezen kívül még pár éve vettünk szalmadíszeket, csinálok habkarikát, mézeskalácsot, pattogatott kukorica fűzért, ezüst diót. A 24-e estét a férjemmel kettesben ünnepeljük, 25-26-én megyünk a családhoz. Ajándékot nem nagyon tudunk venni pár éve már, úgyhogy inkább sütiket, tortát szoktam sütni a családnak.
2011. szept. 29. 11:25
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Még itthon élek a családommal szóval itt együtt töltjük a karácsonyt.

A fa nálunk mindig színes. Olyan díszekkel amik mindenkinek emlékek. Olyan díszünk is van ami még anyukám gyerekkorából való! De ha már saját családom lesz, akkor is maradok a tarka fánál, az nekem az igazi!

2011. szept. 29. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!