Milyen színű lesz idén a karácsonyfátok? Kikkel ünnepeltek?
Tudnátok mondani nekem olcsó karácsonyfadísz lelő helyeket (de mégis azért szépeket)? Plusz kézzel készíthető komolyabb ajándék tippeket?
Köszi a válaszokat.
Aha... a tavalyi dísz már nem is jó, ajándékra viszont nincs pénz. Érdekes.
Ki mondta, hogy nem jó? Nincsenek "tavalyi" díszeim, mert idén külön nagy fám lesz, és szeretnék rá venni díszeket. Bár ehhez semmi közöd, de van pénzem ajándékokra, viszont szeretnék személyes ajándékot is készíteni melléjük. Van még valami amibe nem kötöttél bele?
A többieknek pedig köszönöm a választ:) Akkor szerintetek is a piros-arany variáció a nyerő?:D
Én még októberig nem jutottam gondolatban... xD
Szokásos piros, egy garnitúra pár éves "új" dísszel, meg néhány régi piros, pár arany dísszel, én hülyeségben érzem, hogy minden évben új díszeket vegyen valaki, bár ha nem tudja értelmesebb helyekre tenni a pénzét, hát legyen. xD Amúgy is rühellem a lila, zöld, ezüst, stb fákat, nekem a régi 20onéves kaotikus díszek jönnek be. :D
Ajándékot meg személyre szólóan lehetőleg. Plána ha homemade, szóval ezt magadnak kell kitalálni, mivel nem tudom kinek akarsz. XD
A díszek alapvetően kb ugyanannyiba kerülnek piacon, DM-ben, vásárban, kínaiban, praktikerben, darabja max 200 körül szokott lenni kb, persze drágábbak mindig vannak.
Ha akarsz olcsón szép karácsonyfadíszeket, írj privátot!
Írtam:)
Nekünk piros lesz :)
Én neten szoktam nézegetni díszeket, amiket itthon meg lehet csinálni :)
Nekünk mindig színes. Évente veszünk 1-2 új díszt, de vannak, amik még Anya kislánykorából származnak, így mind egy-egy emlék.
Idén én is kézzel készített ajándékokat tervezek. Patchwork holmikat fogok készíteni, párnahuzatokat, takarót; illetve ebben a cikkben 101 kézzel készített ajándékötlet van, szemezgess, én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!