Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az emberek közt járva, honnét...

Az emberek közt járva, honnét tudom, hogy ki a zsidó?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 22:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
2009. ápr. 25. 01:12
 12/22 anonim ***** válasza:
59%
elég nagy gáz külső alapján ítélkezni! sehonnan nem ismered fel,h zsidó az utcán,maximum,ha rabbi... azt hittem lejárt téma már a zsidóság,semmi jelentősége nincs
2009. ápr. 25. 08:28
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
már feltettek pár ilyen kérdést,és nem tudom,hogy miért kell mindig fikázni?! miért baj az,ha kíváncsi rá?én is szeretném tudni,hogy hogy lehet megállapítani...most például nagyon nagy szükségem lenne rá...és alig van egy-két normális válasz...:S
2009. ápr. 25. 08:48
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Az ortodox zsidó férfiakat könnyű felismerni a nagy szakállukról meg a fekete kalapjukról. A nők hosszú szoknyában és kendőben járnak általában, de ettől akár még muszlimok is lehetnének, tehát nem egyáértelmű. De ez csak egy nagyon kicsi része a zsidóságnak, akik így öltöznek.

Az igaz, hogy sokuknak van sűrű hullámos haja meg nagy orra, de pl. a legjobb barátnőm is zsidó, pici orral és világosbarna szögegyenes hajjal... Nem mindig tudod külsőleg megállapítani, és valljuk be, nincs is rá szükség.

2009. ápr. 25. 09:53
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

látom,az én válaszom 0%-ban hasznos...egészségedre...:S

na mindegy...amúgy meg,a zsidó fiúk általában fiatalkorukban nagyon szépek,barna haj,barna szem,göndörödve...de nyilván elég sok emberre illik rá ez,és nem minden zsidó ilyen,szóval így nem lehet megállapítani,hacsak nincs bazinagy piros betűkkel a homlokára írva,h ZSICI VAGYOK...(légyszi,nehogy rámmondjátok,h rasszista vagyok,a barátom zsidó,és nagyon szeretem:),és persze nem ítélem el a zsidókat sem a szokásaik,sem a kinézetük miatt,egyszerűen nem értettem,miért kell fikázni annyira a kérdés feltevőét....)szerintem ez is 0%-os lesz:D

2009. ápr. 25. 18:26
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

22:38, szeretnék gratulálni. Hitler nevét kisbetűvel írtad. Még egyszer hadd gratuláljak.

Ja, meg fogod ismerni, mert nemsokára újra rajtuk lesz a háromszög ;)

2009. ápr. 25. 21:26
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

kedves előttem válaszoló, tőlem ugyan kaptál egy felfelé mutató hüvelyket, mert véletlenül pont egyetértek Veled, de szabadjon megjegyeznem, hogy ezeknek az elmélkedéseknek nem itt volna a helyük, nem adott kérdésnél, mely csupán arról szólt, hogy ismerhetők fel.

amúgy kiegészíteném válaszomat, amit még az elsők között írtam: szőke zsidót is láttam már. de az arcvonásai jellegzetessége egyértelművé tette származását.

2009. ápr. 26. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:
74%
Sehonnan nincs olyan jellemző mint mondjuk a feketéknél
2010. márc. 5. 15:06
 19/22 anonim ***** válasza:
52%
Sok hülye van attól nem zsidó valaki ha körül van metélve sajnos énis körülmetélt vagyok mégis utálom őket xD
2010. márc. 30. 21:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A fajtiszta zsidóknak össze van nőve a fülcimpájuk az arcbőrükkel, karvaly orruk van, barna szemük, kissé kifordult az alsó ajkuk, göndör a hajuk, kiálló foguk (pl. király L. Norbi) és lófejük van. Azon kívül vannak olyan zsidók, akiket tényleg nem lehet fölismerni. Max, ha megtudod a politikai hovatartozásukat, mert elnyomó többségük baloldali.

A zsidóknak teljesen más kultúrájuk van, erkölcstelenek, lenézik a vidéken élő dolgos parasztembereket és szokásaikat, nem hagyomány örzőek. A kereskedelmi médiában csak ők vannak, mert egymást segítik, gójoknak nincs helyük ott. (ők így gondolják)

Népszerűsítik más országok szokásait. (pl. Amerika, Franciaország, Anglia, Izrael)

Népszerűsítik a melegeket, prostikat, ezzel megrontva rengeteg normális ember gyermekét. Amióta Michelle Wild, Kelemen Anna és társait bemutatták a tvbe, és sztárokká avanzsálták őket, azóta rengeteg magyar lány kezdett el dubajozni, meg itthon szállodákba följárni ülföldi vendégekhez.

2012. okt. 12. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!