Az emberek közt járva, honnét tudom, hogy ki a zsidó?
Az ortodox zsidó férfiakat könnyű felismerni a nagy szakállukról meg a fekete kalapjukról. A nők hosszú szoknyában és kendőben járnak általában, de ettől akár még muszlimok is lehetnének, tehát nem egyáértelmű. De ez csak egy nagyon kicsi része a zsidóságnak, akik így öltöznek.
Az igaz, hogy sokuknak van sűrű hullámos haja meg nagy orra, de pl. a legjobb barátnőm is zsidó, pici orral és világosbarna szögegyenes hajjal... Nem mindig tudod külsőleg megállapítani, és valljuk be, nincs is rá szükség.
látom,az én válaszom 0%-ban hasznos...egészségedre...:S
na mindegy...amúgy meg,a zsidó fiúk általában fiatalkorukban nagyon szépek,barna haj,barna szem,göndörödve...de nyilván elég sok emberre illik rá ez,és nem minden zsidó ilyen,szóval így nem lehet megállapítani,hacsak nincs bazinagy piros betűkkel a homlokára írva,h ZSICI VAGYOK...(légyszi,nehogy rámmondjátok,h rasszista vagyok,a barátom zsidó,és nagyon szeretem:),és persze nem ítélem el a zsidókat sem a szokásaik,sem a kinézetük miatt,egyszerűen nem értettem,miért kell fikázni annyira a kérdés feltevőét....)szerintem ez is 0%-os lesz:D
22:38, szeretnék gratulálni. Hitler nevét kisbetűvel írtad. Még egyszer hadd gratuláljak.
Ja, meg fogod ismerni, mert nemsokára újra rajtuk lesz a háromszög ;)
kedves előttem válaszoló, tőlem ugyan kaptál egy felfelé mutató hüvelyket, mert véletlenül pont egyetértek Veled, de szabadjon megjegyeznem, hogy ezeknek az elmélkedéseknek nem itt volna a helyük, nem adott kérdésnél, mely csupán arról szólt, hogy ismerhetők fel.
amúgy kiegészíteném válaszomat, amit még az elsők között írtam: szőke zsidót is láttam már. de az arcvonásai jellegzetessége egyértelművé tette származását.
A fajtiszta zsidóknak össze van nőve a fülcimpájuk az arcbőrükkel, karvaly orruk van, barna szemük, kissé kifordult az alsó ajkuk, göndör a hajuk, kiálló foguk (pl. király L. Norbi) és lófejük van. Azon kívül vannak olyan zsidók, akiket tényleg nem lehet fölismerni. Max, ha megtudod a politikai hovatartozásukat, mert elnyomó többségük baloldali.
A zsidóknak teljesen más kultúrájuk van, erkölcstelenek, lenézik a vidéken élő dolgos parasztembereket és szokásaikat, nem hagyomány örzőek. A kereskedelmi médiában csak ők vannak, mert egymást segítik, gójoknak nincs helyük ott. (ők így gondolják)
Népszerűsítik más országok szokásait. (pl. Amerika, Franciaország, Anglia, Izrael)
Népszerűsítik a melegeket, prostikat, ezzel megrontva rengeteg normális ember gyermekét. Amióta Michelle Wild, Kelemen Anna és társait bemutatták a tvbe, és sztárokká avanzsálták őket, azóta rengeteg magyar lány kezdett el dubajozni, meg itthon szállodákba följárni ülföldi vendégekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!