Az emberek közt járva, honnét tudom, hogy ki a zsidó?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 22:01
1/22 anonim válasza:
a zsidó férfiak körül vannak metélve. A zsidóknál van otthon menóra. Ezekből tudhatod!
2/22 A kérdező kommentje:
Jó,ezt tudtam,de az utcán sétálva-az emberek között?
2009. ápr. 24. 22:19
3/22 anonim válasza:
de amúgy ahhoz sem kell sok ész, hogy rájöjjön az ember így betűkből, hogy te meg kopasz vagy.
4/22 anonim válasza:
miért akarod tudni? ezt régen sem tudták. ezért volt kötelező a csillag.
5/22 anonim válasza:
ugyanígy nem tudod, hogy ki református, ki ateista, ki keresztény, és ki jehova...
6/22 anonim válasza:
hát megkérdezed tőlük:zsidó vagy?
7/22 anonim válasza:
többségük felismerhető nagy arcvonásokról, jellegzetes alakú orról, nagy, általában sötét szemekről, vörös vagy sötét és göndör hajról... ez nagyon sztereotípen hangzik, természetesen az ilyen haj nem vall feltétlenül zsidó származásra, leggyakrabban a jellegzetes szemek és az orr alapján ismerhető fel.
8/22 anonim válasza:
a második világháborúban azért vették elő a zsidókat mert nem volt pénz, és náluk volt, de a mein kampfban az eszkimóktól a mongol-üzbégekig mindenkit megemlített hitler. Szerintem az, aki egyetért a fajelmélettel, és kifejezetten erre van kiélezve, az valamiféle fogyatékossággal bír, illetve kiskorában verhették otthon. Szerintem...
9/22 anonim válasza:
minden nép jellegzetes, nem csak a zsidók. A kínaiakat honnan lehet felismerni? És a németeket? Ölnél németet? Én igen...
10/22 anonim válasza:
Az utcán nehezen, esetleg ha megméred az orrát.
Egyébként meg a Tordai teszt. :) Olvass utána, h mi volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!