Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudok kiigazodni az egyik...

Nem tudok kiigazodni az egyik "barátnőmön". Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel még nem beszéltem sokat, csak egy suliba járunk. Mindig, ha meglát, akkor hangosan mondja a nevemet, meg kérdezi, hogy hogy vagyok, meg úgy csinál, mintha örülne (mert szerintem csak megjátsza). Máskor meg mintha cikinek érezné, hogy ott vagyok vele, vagy nem tudom, ha le is akarok ülni mellé, akkor is mondja, hogy nem meg, hogy foglalt. Egyszer mondta, hogy várjam meg szünet végén, hogy majd együt bemegyünk a suliba. Egyszer olyan, mintha örülne máskor meg olyan, mintha nem akarna velem mutatkozni.

Nem tudom, hogy most mit gondoljak, szerintetek?

2011. szept. 20. 17:21
 1/6 anonim válasza:
Tanulj meg csajozni:D:D
2011. szept. 20. 17:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező lány, szóval az első válasz értelmetlen. Ha meg fiú, akkor ne tartson több barátnőt.
2011. szept. 20. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Van egy barátnőm, akivel szemben nagyot hibáztam, és szeretném, ha odajönne tisztázni a konfliktust, és beszélgetni. Csakhogy nem jó az arcmemóriám. Folyton róla beszélek, mert bánt hogy hibáztam. Én odamennék tiszta szívből hozzá, ha tudnám hogy ő az, de sajnos annyira nem jó az arcmemóriám, hogy naponta több személyre mondom hogy ő az. Az arcmemória adottság, remélem lesz jobb, ha tudnám hogy javíthatnám, azonnal megtenném. Szeretettel:mejutka/happyhope
2011. szept. 20. 17:31
 4/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. szept. 20. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja, a tanács lemaradt. Ha szégyell veled mutatkozni, akkor legyen benned annyi büszkeség, hogy otthagyod.

A második voltam.

2011. szept. 20. 17:38
 6/6 A kérdező kommentje:
De nem szégyell, hanem, hogy én érzem, hogy nem akarja, hogy ott legyek. De mondjuk ma is az volt, hogy mondta, hogy menjek vele üzletbe, de én láttam, hogy mielőtt megkért volna rá, azelőtt odasúgott valamit a barátnőinek és érzem, hogy valamit rólam.
2011. szept. 21. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!