Hogyan mondjam el neki? Hogyan tudnék kiigazodni rajta?
15/L
Most váltottam iskolát (gimi),és rögtön összebarátkoztam egy lánnyal.Nagyo jól megvagyunk együtt,de problémáim vannak vele.Folyton kéreti magát (ugye tetszem ennek a fiúnak...),mindig megbánt,folyton féltékenykedik és verseng velem.Ha nme csinál ilyeneket nagyon jól megvagyunk és olyan,mintha a testvérem lenne.Mindent elmondok neki,de úgy érzem,hogy ő nem.Nagyon sértődös,hogyan mondhatnám meg neki,hogy ne legyen ilyen,anélkül ,hogy megbántanám.Mással nem jövök ki.
Figyelj XY, nagyon jó barátnőm vagy, szinte olyan, mintha esók lennénk. Én mindig őszinte vagyok Veled, ezért szeretném ha Te is az lennél. Tudom néha hülyéskedünk, és sokszor megsértődsz, de hidd el én nem akarlak megbántani, úgyhogy ne húzd fel mindig a kis orrodat, oksi?
Kb. ennyi.
Kb
Amíg a másikban keresed a megoldást, nem fog működni. A megoldás közelebb van. Még karnyújtásnyira sincs. Benned van.
Tehát igazából vele sem "jössz ki", csak ő a legjobb kompromisszum. (Ezt te mondtad, én csak átfogalmaztam, hogy "durvább" legyen, és így is értsd!) ;)
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Ha te el tudod így fogadni, akkor fogadd el! Megváltozni a te kedvedért úgy sem fog. Ez kb. 100%.
Te azonban meg tudod változtatni kettőtök viszonyát úgy, hogy te magad változol. Nem hagyod, hogy zavarjon, ha kéreti magát, nem bosszankodsz, ha versenyezni próbál veled. A zavar és a bosszúság ugyanis benned van. a te saját érzéseid, senki más nem irányíthatja ezeket, csak te magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!