Hogy mondjam meg anyáméknak, hogy megbukok félévkor?
Hát ezen túl kell esned.
Anya, apa! Van egy nagyon rossz hírem. Nagyon úgy áll a dolog, hogy megbuktatnak ebből és abból a tantárgyból Tudom ,hogy nem erre számítottatok, nincs veszve minden és megígérem, hogy a tanév végére összeszedem magam. Sajnálom, hogy csalódást okoztam, mert nagyon szeretlek benneteket, tudom, hogy nem ezt vártátok. Tudjátok, kicsit ki is voltam idegileg, meg az a hülye tanár is folyton szívózik velem, amit már nem tudok elviselni és képtelen vagyok a tanulásra koncentrálni. Megértem a dühöt, amit éreztek és elfogadom, ha büntetést, amit kiszabtok rám.
A félév KÖZEPÉN jársz, ha eddig csak egyeseid voltak és ezután csak ötöst kapsz, akkor félévkor megvan a hármas.
Ha ezután hármasokat kapsz, akkor megvan a kettes.
Mindenből.
A mérce nem magas, a közepes az elég alacsony elvárás.
Ha még ehhez is lusta vagy, megérdemled, hogy nem mehetsz sehova.
Szólj anyukádéknak, hogy nehézségeid vannak a tanulással.
Járj el korrepetálásokra, kérj segítséget olyan osztálytársaktól, akiknek jól megy a tantárgy, esetlen érdemes lehet beruházni egy magántanárra.
Sok sikert!
Bocsi, de a többiekkel értek egyet.Emlékszem, hogy nekem tavaly félévkor 4 négyesem lett (az egyik rajzból) a többi mind ötös, de anyám úgy kiakadt..:S szóval ha így vesszük, szerintem nem túl nagy elvárás.Amúgy hány éves vagy és hanyadik osztályos?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!