Nemtudok kiigazodni a barátomon. Ha nem érek rá akkor kell a segítségem, ha meg ráérek akkor meg ne segítsek?
Jól értem, hogy nem éltek együtt?
Hát nem tudom, nem vagyok egy lusta ember, de néznék nagyokat, ha a párom befogna kerítést festeni vagy füvet nyírni úgy, hogy nem is élünk együtt...
Szeretnék vele összeköltözni, az már egy másik kérdés hogy jó lesz-e, de hát csak akkor fog kiderülni ha összeköltüzünk. Ja és egyébként a pasimnak az is baja hogy én veszek magamnak ezt azt. Pl zavarja hogy vettem turiba egy felsőt 300 ft-ért, meg 400 ft-ért egy újságot, meg elmentem szoliba 200 ft-ért. Szerintem ő inkább azt akarja, hogy azt a pénzt, inkább szánjam egy reggelire amit kiviszek nekik. De minek költeném arra? Nem vagyok még csak a menyasszonya sem, sőt azt megmondtam neki, hogy addig én egy ft-ot sem fogok oda költeni, amig el nem jegyez. Mert azért már régóta együtt vagyunk.
Neki szoktam venni egy-két dolgot, pl meghívom fagyizni, vagy veszek neki egy csokit vagy múltkor én fizettem a pizzát, de a házára nem költök addig, amig nem érezem úgy, hogy tényleg ott mi fogunk lakni, nem pedig csak ő.
Nem, az ő nevén van.
De engem ez nem zavar, az ő helyébe én is csak a magam nevére iratnám.
a házba ketten fogtok lakni és te b@szol segíteni oda? ez nem semmi
majd beköltözöl a készbe? wow
13:18-as
Lehet nem olvastál elég figyelmesen, de amikor ráérek hogy segítsek, akkor azt mondja hogy nem kell, vagy ne most, majd máskor stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!