Mi a véleményetek a metrosexuális fiúkról?
tegnapi 19:22-es vagyok: Én csak az ELTE TTK-ról tudok nyilatkozni, oda van betekintésem...
Szerencsére a bölcsészek és a közgazdászok messze vannak ;)
Olvasás közben elkébzeltem egy metroszexuális srácot.Elkapott a hányinger.
Ne érts félre, nem keverem a lányossággal, nem keverem a meleg srácokkal, megértettem mit takar ez a stílus(A melegektől pl. nincs hányingerem)
Nincs is annál férfiasabb mint egy szőrös mellkas, meg mint egy korábbi válaszadó írta ha lerobban a kocsi ki tudja cserélni a pasi a kereket.Bár gondolom a te divatmodelled is igen férfiasan tud telefonálni ilyen esetben segítségért.
Amúgy ahogy belegondolok jobban, t.k jó lehet a modellcsávóddal közösen venni meg a hajfixálót, kiválasztani kinek melyik körömlakk tettszik jobban, jó hogy meg tudjátok vitatni melyik tipusú hajvasaló a leg jobb...Nevetséges.
Látszik, hogy mi sem mozgunk ugyanabban a körökben, de el nem tudod kébzelni hogy én ennek mennyire örülök!
Szerintem egy férfi akkor férfi ha metroszexuális. Mert nem az tesz valakit férfivá hogy szőrös. Én speciel élek halok az ilyen ( metroszex )pasikért. Én úgy gondolom, hogy egy férfi olyan nőre néz szívesen aki tiszta, ápolt, szép a bőre nincs kutya a hóna alatt, csinos ruhákban jár stb. Na én azt gondolom ennyit elvárhatunk mi is. Én utálom ha egy pasinak szőrös a háta mellkasa nem tom miért de már a gondolatától is hányok. Szemöldök, ágyék, kar, maradhat ha nem gusztustalan dzsumbujos, de ha szedve van az sem baj. Viszont a láb, az maradjon szőrös.
(Azt mondom ha valaki szeret valakit akkor végül is mindegy. )
Vissza térve, ha egy metroszex pasi erősebb mint egy nő határozottabb, meg tudja védeni és még meg is érti akkor mi a probléma.?
Az előzőhöz:
Szerintem egy férfi akkor is férfi ha metroszexuális.
Ezt akartam írni bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!