Mi a véleményetek a metrosexuális fiúkról?
Szerintem ez a metroszexualitas ugyanaz, mint a noi emancipacio csak forditva.
Csak a "jo" kell a masik nemtol :)
Szerintem az a baj az ilyen sracokkal, hogy a legtobb idovel tul hiu- es bekepzelt lesz.
Akarcsak a tulemancipalt nocik is kisse agresszivak es ferfiasak.
Szerintem egy ferfi akkor is igenyes, ha neki megfelelo ruhakat hord (nem az epp meno divatot ami lehet hogy iszonyat nem all jol neki!), minden nap tusol, megfelelo idokozonkent borotvalkozik (az arcan!) es hajatnyir.Ha tiszta a korme, hasznal dezodort,es normalisan fel van oltozve, akkor az egy apolt ferfi.Nem kell hozza 3orat a furdoben toltenie.
Bar szerintem a noknek is ennyi eleg lenne, mert aki kepes orakat sminkelni az mar nincs kibekulve magaval, de ebbe inkabb most nem megyek bele... :D
Udv 22/L
Nekem semmi bajom azzal, ha pl egy férfinek szőrös a mellkasa, lába, hónalja, egyszóval bármilye, ami alapvetően az. a szőrtelenítés női szokás, férfiaknál a hideg kiráz tőle.
Legyen igényes, hogyne, de más az, ha valaki normálisan tisztálkodik, esetleg borotválkozik (az arcán...) és itt kimerül az igényesség férfi szinten. És ne is hordjon rózsaszínt, nem kell ez.
De azt hiszem, most csak ismételtem az előttem szólókat, ahogy végig olvastam :D
Mindenkinek szíve joga úgy kinézni, ahogy akar.
Annak a véleményével, aki az emancipációval jött, nem egészen értek egyet, annyiban igazad lehet, annyi köze van a metroszexualitásnak a feminizmushoz, hogy mind a kettő abból fakad, gondolkozzunk szabadabban a nőiességről, férfiasságról.
Én azonban ezt pozitívnak tartom, ne legyünk egyformák, azaz 2 egyforma csoport tagjai! :) A nők is és a férfiak is sokfélék, és ez szerintem nem baj! Mindkét nemben vannak, akiket jobban érdekel a külsejük, és vannak, akiket kevésbé. Persze az, hoyg valakit kevésbé érdekel a külseje, és az, hogy valaki igénytelen, 2 különböző dolog!!!
Én ugyan elég hiú vagyok, de igyekszem hiúságomat a lehető legkisebb időbefektetéssel kielégíteni, mert vannak fontosabb dolgok. Órákig pepecselni - na neeeeeem! :D:D:D
Engem nagyon zavar, ha egy pasi igénytelen, nem ad magára, az öltözködésére. NEm piperkőc viselkedésre gonoltam, az engem sem vonz, de nem kéne folyton ugyanabban a kinyúlt pólóban lenni, és/vagy az alakjához előnytelen ruhákat hordani.
MIndkét nem részéről butaságnak tartom azonban órákig szöszmötölni.
Tusoljon naponta, néha borotválkozzon meg mosson hajat, egyszer-kétszer valami férfiparfüm, ha izzadós típus akkor dezodor, vagyis legyen ápolt. De a metroszexuálisok zavarnak, bár amig nem szólnak hozzám, nem érdekel.
Egy férfi férfi legyen, ne nő! Bár az igen súlyos "esetek" már a normális nőket is felülmúlják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!