Véleményetek nektek erről?
Ez igaz? Tényleg ennyire nem érdekelte az embereket hogy ott fekszik egy kislány vérben?
"Nem az én dolgom" - "Jobb nem belekeveredni" - "Majd foglalkozik vele valaki más, minek ugrálni"
Gyakori reakciók, és Kínában különösen jellemzőek.
Én olyat olvastam, hogy Kínában van, hogy azt csinálják az emberek, hogy mondjuk eldobja magát valaki az utcán, ha eltörik 1-2 csontja, akkor az még belefér, aztán a legelső emberre, aki odajön, ráfogja, hogy fellöket/szándékosan ártott neki. A bíró elítéli, aki segíteni akart, fizetheti élete végéig a kártérítést, tönkremegy a családja.
Mondjuk ez egy kicsi gyerek... Viszont nagyon emlékszem, hogy voltak, akik a neten küldözgettek képeket, hogy jujj, Kínában a kicsiket "pórázon" odakötik a szülők pl. a munkaasztaluk lábához, micsoda embertelenség. Gondolom ezért, hogy ne futkossanak el, ne legyen bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!