Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » 26-27 éves lányok! Hova...

26-27 éves lányok! Hova jutottatok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy hova jutottatok eddig? Mit értetek el az életben? Önállóak vagytok már? Van jól kereső munkátok? Saját lakás, autó? Hitel nélküli élet?

Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy állnak ebben a korban...

egy szintén 26 éves lány...

2011. szept. 13. 08:36
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

27 éves vagyok, jelenleg dolgozok egy cégnél ahol asszisztens vagyok, a munkahelyemmel nincs baj, jó fej a főnököm nagyon rendes kollégáimmal is kijövök szóval ez rendben van. Tanfolyamra járok jelenleg hogy legyen még egy plusz szakmám hátha lehet egy komolyabb munkám is, vagy ez megfog szűnni és kell egy másik amit nem szeretnék.

Szüleimnél élek jelenleg, van külön házam amit még nagyszüleimtől örököltem de az felújításra szorul meg egyedül nem szeretnék ott lakni főleg a fenntartása miatt.

Hitel szerencsére nincsen se nekem se a családomnak úgy hogy így ezen nem kell idegeskednem. Autóm van igaz nem egy extra de szeretem mert könnyű vezetni jól bírja a strapát és ha valami gondja van akkor az öcsém hamar rendbe rakja.

Párom jelenleg nincsen ezért is lakok a szüleimnél, nekem úgymond szerencsém van ebbe az életbe mert nagyon jól érzem magam, van munkám nem unom magam halálra itthon barátomból is sok van, szóval minden jól megy eddig :) Ameddig van lehetőségem szakmát tanulni addig tanulom. Volt már egyszer egy komoly kapcsolatom akkor 2 évig voltam albérletbe mert még nem volt meg az örökölt ház, de szakítás lett a vége és akkor hazaköltöztem. Én eddig teljesen meg vagyok elégedve magammal, persze még van mit csinálnom de még nem vagyok elkésve.

2011. szept. 13. 10:25
 32/37 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert csak kíváncsi voltam, hogy éltek.
2011. szept. 13. 10:55
 33/37 anonim ***** válasza:
S ha mi is lehetünk kíváncsiak te hogy élsz?
2011. szept. 13. 11:01
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, második babát várjuk, albérletben élünk. Ha elérik az ovis-bölcsis kort, befejezem a fősulit is. Abból a szempontból nem panaszkodom, hogy így is nagyon jó munkahelyem volt, átlagon felüli fizetéssel, ahová vissza is várnak elvileg. A páromnak van 2 munkahelye is, ebből az egyik a hobbija is, ez szintén sokak számára irigylésre méltó. Ami viszont megnehezíti az életünket, az a "családi örökség", ami sok millió adósság, és sajnos amíg azt nem tesszük helyre valahogy, esélyünk sincs tovább lépni. Így hiába keresünk jól úgymond, sokszor a számlák fizetése is gondot okoz. Talán okosabb lett volna várni a gyerekekkel, de minden nehézség ellenére úgy érzem, hogy kár lett volna halogatni, mert mindig jön valami, ami megnehezíti a mindennapokat. Mindig kicsit irigykedve nézem azokat, akiknek semmi hitel nincs a nyakukon, mert valahol azért nagyon bánt, hogy ha a szülők nem is tolnak a fenekünk alá semmit, de legalább az ő saruk nem a mi nyakunkban landol, akkor sokkal könnyebb volna.
2011. szept. 13. 11:19
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

27 vagyok, a párommal együtt lakom (3 éve). Ő majdnem egy tizessel idősebb nálam. A lakás az övé, meg a hitel is. -.-" Van egy jófej macskánk. ^^ Talán lesz majd még egy.

Állásom épp nincs, de még sosem volt "jól fizető" melóm. Diplomám még nincs, de lehet, nem is lesz, mert nem látom értelmét. OKJ-s végzettségem van. Hitelem nincs, nem is kapnék. XD Autóm sincs, de nem is akarok. (Jogsim van már régóta, azt még a szüleim fizették.) Párom bringázik. Neki volt régebben autója, de már nem akar többé. Lakásom sincs, mert nem lenne miből venni, de nincs is miért, mert ki lakna benne? :) Párommal azt tervezzük, h kertes házba költözünk (nagy kert, kis ház). Talán összejön...

Lassan gyereket szeretnék, a párom kevésbé, de meggyőzhető. :)

Szóval összességében karrier szempontjából sehogy sem állok, ellenben párkapcsolat szempontjából nagyon jól. Boldog vagyok, de akkor leszek igazán boldog, ha lesz egy kertem, amiben termeszthetek növényeket, meg tarthatok néhány állatot. Tudom, nem egy divatos álom ez, de kit érdekel?! :) Az életem nagy részét eddig úgyis a fővárosban éltem le és vmi mindig hiányzott... hát rájöttem, h ez volt az.

2011. szept. 13. 17:49
 36/37 anonim ***** válasza:
27éves vagyok, a múlt évben értem oda, hogy mit is kezdjek magammal, így visszamentem tanulni. Így most van egy jó pár szakmám, amivel remélem el tudok helyezkedni valahol, meg egy amit tanulok, és gyerekkorom óta tanulni szerettem volna. Van egy lakásom (igen hitellel, de nem bántam meg), ahol a barátommal élek, neki kocsija és egy jó állása, egy nyulunk és két egerünk. A jövő jó kérdés, a sulit elvégzem, ha lesz pénzem megyek mesterképzésre, ha nem és még jobban fel megy a frank, akkor eladom a lakást, kifizetem a hitelt, és vagy veszünk egy tanyát, hogy egy ökölfarmot hozzunk létre, vagy elindulunk ki Brazíliába csak hogy láthassam az esőerdőt. Gyereken, és a nyugdíjas éveimen sem gondolkodom, és gazdagságra sem vágyom.
2011. szept. 14. 12:01
 37/37 anonim ***** válasza:

Lányok van itt olyan, aki szeretne ismerkedni/társat találni magának? Apukám öccse 33 éves és nincs kapcsolata neki, gyermeke sem, engem hugom úgy szeret mintha sajátjai lennénk, jószívű rendes ember!

18/L

2011. nov. 20. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!