A reál beállítottságú, tudományos érdeklődésű lányok is nőiesek, hosszú hajúak, ugyanúgy sminkelnek, törődnek a divatos megjelenéssel, mint a humán beállítottságúak?
Ja, és persze az is érdekelne, hogy a viselkedésüket mennyire látjátok nőiesnek.
A mozdulataik, a járásuk, a beszédstílusuk, hanghordozásuk finom, lágy, vagy inkább keményebb, határozottabb?
Ez nem reál vs. humán kérdés.
Ha valaki egy bizonyos szintre jut bármelyik területen, akkor sanszos, hogy egyre kevésbé fog külsőre megadni azt a többet, mint akinek erre jobban kell támaszkodnia.
Egy Nobel díjas nőnél senkit nem érdekel, hogy szőrös a lába vagy a hónalja. Persze ettől ő még megcsinálhatja, DE nem társadalmi nyomásra.
Valamilyen szinten a "Pláza cica" állapot egy evolúciós dolog, hogy érvényesüljön a nőstény és kifogja a legjobb alfa hímet. Egy tudós nőnél, viszont már nem kell a megjelenésre ilyen nagymértékben támaszkodnia.
Na ezt az utolsó szekciót lesz aki félre érti...
Nekem a legtöbb reál beállítottságú barátnőm inkább fiús. Rövid haj, stb.
Az öltözködésben nőiesek néha ők is, de korántsem annyira csajosak, mint mások.
Nem általánosítás, csak az én ismerőseimre vonatkozik :)
Na, csak mert én még nem láttam reálos nőies nőt.
Emlékszem a fizika, kémiatanárnőimre, elég messze álltak a NŐtől, van egy nőismerősöm, aki mérnök, ő is egészen fiús, a haja abszolút, szoknyát sosem hord, nem sminkel, nem lakkozza a körmét, nem flörtölős, és az egész felfogása olyan fura, fiús. A beszéde, mindene. De nem leszbi, mielőtt valaki erre gondolna. A tanárnőimről is mindez elmondható volt.
Magassarkút sem hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!