26-27 éves lányok! Hova jutottatok?
Arra lennék kíváncsi, hogy hova jutottatok eddig? Mit értetek el az életben? Önállóak vagytok már? Van jól kereső munkátok? Saját lakás, autó? Hitel nélküli élet?
Kíváncsi vagyok, hogy mások hogy állnak ebben a korban...
egy szintén 26 éves lány...
Én 29 vagyok (majdnem 30).
Házasságban élek, garzon albérletben, munka nélkül, 2. szakmám tanulom éppen, hátha nagyobb eséllyel találok valami munkát...
Férjem hiteleket törleszt, máról holnapra élünk, félve vállalunk gyereket, de a korom miatt már nem várunk tovább.
Borsod megye... :(
26 évesen született a kisfiam.most 29 vagyok,azóta új párom van,(korábban vettem már aját lakást,amit sajna el kell adnom most a magas törlesztő miatt)
van ezen kivül lakásunk ,autónk...és 2 kutyánk:))
sikerült 2 diplomát szereznem, megtanultam 2 nyelvet anyanyelvi szinten. egy éve a párommal lakunk egy kis albérletben, gyereket még 6-7 évig nem tervezünk. most sikerült vennünk egy autót, hitelünk nincs. a párom nagyon jól keres, nekem pár hónapja nincs munkám, de úgy néz ki, hogy sikerült végre olyan munkát szereznem, amilyenre vágytam :D tervezzük, hogy 2-3 év múlva külföldre megyünk, kipróbáljuk magunkat :)
összességében elégedett vagyok, az egészségemmel sajnos nekem is problémáim vannak, de az ellen meg sokat teszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!