Hogy szoljak a lakotarsaimnak, h ne sertsem meg oket?
Figyelt kérdés
az a problema h az ajtokat annyira becsapja, h szerintem meg 2 szinttel alattunk lakok is halljak.
Engem is nagyon zavar, de nem akarom h sertodes legyen, Biztos nekem is vannak rigojaim.. de ez nagyon zavaroo, foleg mikor hajnali 4 es 5 kozott csapkossa(ilyenkor indul a meloba)
2011. szept. 12. 20:40
1/33 anonim válasza:
Lehet kapni csapódásgátlót, egyébként mi a sértő abban, hogy légyszi ne csapkod az ajtót, mert zeng tőle minden.
2/33 anonim válasza:
"Ne csapkodd az ajtót, mert túl hangos."
3/33 anonim válasza:
"Létszives, nagyon szépen kérlek ne csapkod már az ajtócskát létszives tényleg nagyon szépen kérlek"
5/33 anonim válasza:
"Egyet csapó' ,kettőt kapó'! "
6/33 anonim válasza:
Jaj Marcikám, ahol látlak, felpontozlak, olyan sovány az az 59%... :D
7/33 anonim válasza:
Ird ki nagy piros betükkel egy fehér lapra és ragaszd ki,ne csapkódd az ajtót kérlek,mert nagyon nagy hangja van,és az alattunk lakók is hallják.Én vaygok olyan paraszt hogy ezt megtenném.
9/33 anonim válasza:
Párszor, amikor nem számít rá, te is csapd be jól az ajtót, hát ha észbe kap.
Ha pedig nem, szépn kérd meg, hogy ne tegye többet.
10/33 anonim válasza:
Hát most már... Onnan ismersz meg, hogy araszol felfelé a százalékod. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!