Hallom mindig, hogy nővéremék szexelnek. Emiatt szóljak neki?
nekem ez kicsit kínos mert örülök, h jól elvannak, csak értitek..olyankor furán érzem magam:D nekünk fent van a szobánk az emeleten, anyuéknak lent. és mikor nővérem pasija itt alszik, mindig jönnek a hangok, meg az ágyrecsegés és pl. a csávó utána félmeztelenül rohangál a házban. szerintetek emiatt szóljak tesómnak vagy hagyjam?
15/F
szólj csak neki, hogy téged zavar!
ő érezze magát kellemetlenül ne te!!!!
Én NEM szólnék. Hadd legyen meg az örömük, lehet,nem ők a bunkók, hanem a falak is vékonyak. A felszabadult, jó szexuális élet, az orgazmus ajándék az élettől, szerintem lemondani róla nagyobb ár, mint a kívülállóknak elhallgatni, vagy egy tv-t,magnót bekapcsolni.
És ha idősebb leszel, lehet örülni fogsz, hogy nem pattogtál, hanem Te is jól érezheted magad a barátnőddel, és a nővéred is megértő lesz.
Ha csak nem extrém módon üvöltöznek, én nem tennék szóvá egy kis nyögést.
igen szólj, majd, ha lesz külön lakásuk úgy nyihognak, ahogy akarnak. De ameddig más is van abban a házban, ami a SZÜLEITEKÉ, addig igen is tiszteletben kell tartani egyaránt a szülőket, és téged is!!!
Nem igaz, hogy nem lehet halkan, érdekes mi tudjuk csinálni halkan párommal?? :D
Ne támadd le, csak szépen, hogy "figyelj tesó nagyon áthallatszik, és kellemetlenül érzem magam, légy szíves figyeljetek oda kicsit"
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!