Halálra szekírozták a lányt. Mi erről a véleményetek?
15:08 azt én is szoktam nézni néha. Nem is egy olyan részt láttam ahol 14 évesen abbahagyták a sulit, a szülők pedig nem szóltak semmit.
Nem tudom milyen lehetett, nem ismertem de szerintem ezt nem érdemelte meg. Nekem is vannak olyan ismerőseim akiknek van egy kinézetük, de amúgy rendesek. Most ő ilyen volt, így kellett volna elfogadni. Bár kétlem, hogy van olyan osztály vagy bármi más ahol mindenki elfogad mindenkit. Mert hát nem vagyunk egyformák.
Szerintem a történet kicsit eltúlzott ,tehát senkit sem piszkálnak, mert túl szép (épp ellenkezőleg), meg ez a "természetesen szűz volt" nekem még sem tűnik annyira természetesnek, viszont amit tettek vele az undorító, és tuti, hogy az osztálytársain nagyon durván leverném a hatóság helyében. Nyilván konkrét gyanúsítottat nem lehet előállítani, de az egész osztályt közmunkára ítélném. Tudom, hogy ez nem hozza vissza szegény lányt, de jó példa lehet minden olyan taknyosnak, aki poént csinál mások "szekálásából".
Egyébként engem is sokat bántottak általánosban, szinte nem volt olyan nap, hogy ne sírva jöttem volna haza, de igyekszem nem vissza gondolni. Kate Winslet jut ilyenkor mindig az eszembe, mert vele történt egy olyan, hogy gyerekkorában mindig piszkálták. Volt persze egy főkolompos leányzó a szekálók között és évekkel később, mikor Winslet már befutott színésznő volt, találkozott ezzel a főkolompossal egy közértben, ugyanis ott volt eladó... Képzelhetitek a szituációt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!