Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Halálra szekírozták a lányt....

Halálra szekírozták a lányt. Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link] erről a lányról van szó. Valamelyik nap találtam rá és mindig ő van eszembe. Én 14 éves lány vagyok és velem is szoktak veszekedni az osztálytársaim. Igaz nem ennyire mert én aztán letörném a kezét amelyik hozzám nyúlna. Tavaly volt olyan, hogy az EGÉSZ OSZTÁLY ellenem volt, plusz még a nyolcadikosok közül, meg az évfolyamtársak közül is 1-3. Ennek a lánynak mondjuk más volt az egész, nekem valamivel jobb. Már első nap elkezdték a hülyeségeiket, úgyhogy most is össze vagyunk veszve. Szoktak beszólogatni és én ilyenkor mindig arra a Poppyra gondolok. Nem tudom miért de mindig ő jut eszembe ha van valami. Neki sokkal rosszabb volt. Mi erről a véleményetek?
2011. szept. 6. 14:39
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

15:08 azt én is szoktam nézni néha. Nem is egy olyan részt láttam ahol 14 évesen abbahagyták a sulit, a szülők pedig nem szóltak semmit.

Nem tudom milyen lehetett, nem ismertem de szerintem ezt nem érdemelte meg. Nekem is vannak olyan ismerőseim akiknek van egy kinézetük, de amúgy rendesek. Most ő ilyen volt, így kellett volna elfogadni. Bár kétlem, hogy van olyan osztály vagy bármi más ahol mindenki elfogad mindenkit. Mert hát nem vagyunk egyformák.

2011. szept. 6. 15:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj, ezt ne így nézd! Ha valaki annyira életképtelen, h nem vált sulit, annak nem való az élet, és mindegy h k.va volt-e v nem, h jogosan piszkálták-e v nem! Egyszerűen életképtelen!
2011. szept. 6. 15:23
 23/28 anonim ***** válasza:
Úristen milyen emberek vannak? Életképtelen? Egy 13 éves kislányról van szó. Lehet sminkelte magát és készített fotót, ettől nem ribi, Már a 10 éves unokahúgaim is otthon próbálgatják a sminket. Normális, az anyjuk sminkeli magát, próbálják utánozni. De az, hogy megérdemelte, mert életképtelen, lehet a szülei nem vették komolyan, vagy nem merte elmondani. De aki ilyet ír, ne szüljön gyereket, mert egy érzéketlen ember. Ma már nem dobálunk szakadékba senkit.
2011. szept. 6. 15:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Saját magát dobálta a szakadékba, és egy 13 éves már nem olyan kicsi!!!
2011. szept. 6. 15:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Vannak gyengébb emberek, de azért inkább segíteni kéne, mint hagyni meghalni, mert úgyis életképtelen.Arról nem is beszélve, hogy akik szekálták, azoknak egy életre lelkiismeret furdalásuk lesz.13 éves, még gyerek, ha nektek nem is, lelkileg egy felnőtt se bírná, ha mindennap megvernék, megaláznák.
2011. szept. 6. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:
Liberalizmus.
2011. szept. 6. 15:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem a történet kicsit eltúlzott ,tehát senkit sem piszkálnak, mert túl szép (épp ellenkezőleg), meg ez a "természetesen szűz volt" nekem még sem tűnik annyira természetesnek, viszont amit tettek vele az undorító, és tuti, hogy az osztálytársain nagyon durván leverném a hatóság helyében. Nyilván konkrét gyanúsítottat nem lehet előállítani, de az egész osztályt közmunkára ítélném. Tudom, hogy ez nem hozza vissza szegény lányt, de jó példa lehet minden olyan taknyosnak, aki poént csinál mások "szekálásából".

Egyébként engem is sokat bántottak általánosban, szinte nem volt olyan nap, hogy ne sírva jöttem volna haza, de igyekszem nem vissza gondolni. Kate Winslet jut ilyenkor mindig az eszembe, mert vele történt egy olyan, hogy gyerekkorában mindig piszkálták. Volt persze egy főkolompos leányzó a szekálók között és évekkel később, mikor Winslet már befutott színésznő volt, találkozott ezzel a főkolompossal egy közértben, ugyanis ott volt eladó... Képzelhetitek a szituációt :D

2011. szept. 6. 19:10
 28/28 anonim ***** válasza:
Bizony liberalizmus a rákfenéje az egésznek..Normális suliban azokat akik verik és alázzák a másikat vagy jól fel kéne pofozni vagy kicsapni a suliból.Azon szoktam röhögni mikor egy egy ilyen gyerek bekattan szerez egy stukkert és szanaszét lövi a kedves osztálytársait .
2011. szept. 7. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!